zenesz_logo.png



Business Akadémia a Musikmesse 2016-on: professzionális továbbképző program üzleti látogatók részére a Society of Music Merchants (SOMM) szervezettel együttműködve.

 Business_Academy_Messe_Frankfurt_700.jpg

 

 

Idén először a Frankfurti Musikmesse és a Society of Music Merchants (SOMM) – a hangszer és zeneipari eszköz gyártókat és forgalmazókat tömörítő szervezet – átfogó személyi fejlesztő programot kínál üzleti látogatók részére. A szemináriumok, előadások, workshopok és összejövetelek díjmentesek, és nem igényelnek előzetes regisztrációt.

 

A Business Akadémián, melynek ötlete a SOMM-tól származik, és a Business Plaza-ban (11.1 terem) kerül megrendezésre, ahol az üzleti látogatóknak lehetőségük lesz a szektort érintő, számos témakört felölelő szemináriumon és műhelybeszélgetésen részt venni, csütörtöktől vasárnapig, a délelőtti és a délutáni órákban. Az Akadémián szakértők, piaci elemzők, közösségi médiával foglalkozó szakemberek, ügyvédek segítségével fogják megvizsgálni a szektor legfontosabb kérdéseit, problémáit. A szervezők szándéka szerint a fókuszban a terület professzionális fejlesztése, és a piaci versenyképesség növelése lesz.

 

Így a 35 perces beszélgetéseken, előadásokon szóba kerül többek között az üzleti kommunikáció, a reklamációk helyes kezelése, jogi kérdések, marketing, a közösségi média legális alapokon nyugvó használata, és még sok érdekes téma.

 

A szemináriumokról és szakmai találkozókról szóló részletes információk az elkövetkező hetekben folyamatosan felkerülnek a Musikmesse weboldalára: www.musikmesse.com/business

 

Frankfurt Musikmesse 2016. április 7-10.