zenesz_logo.pngNagy hírrel kezdődött a 2016-os év a Back II Black és rajongói számára: a csapat nemrég bejelentette, hogy visszatér a banda eredeti énekese, Somody Zoltán, Guru.

 

(1) Back II Black - Opera_700.jpg

 

 

 

Nagy hírrel kezdődött a 2016-os év a Back II Black és rajongói számára: a csapat nemrég bejelentette, hogy visszatér a banda eredeti énekese, Somody Zoltán (Guru), így az eredeti felállásban élvezhetik a rajongók a jól ismert popos funky dallamokat. A csapat megújult energiákkal március 11-én várja rajongóit az Orfeumba.

 

Guru, aki a zenekar egyik alapító tagja volt, még 2000-ben vált el a Back II Black-től. Helyét Abebe Dániel, azaz Bebe vette át, aki 15 év közös zenélés után távozott, most visszaadva a stafétát Zolinak, aki izgatottan készül a nagy visszatérésre. A régi-új énekes elmondta, egy kis közös örömzenélés és hosszú, barátságos beszélgetések után döntöttek úgy, hogy ismét eljött az idő, hogy az eredeti felállásban folytassák tovább. Ahogy elkezdődött a közös munka, gyorsan visszatért a húsz évvel ezelőtt tapasztalt kreatív pezsgés is, ami mindenkit meggyőzött arról, hogy ez a lehető legjobb döntés, amit hozhattak.

 

Az eredeti felállás lehetővé teszi a visszatérést a zenekar gyökereihez - a pozitív, könnyed, de igényes szórakoztató stílushoz, amit az Akár péntek, akár szombat, a Szerelembomba, vagy a Szombat esti láz című dalokból ismerhetett meg a közönség. De nem valamiféle nosztalgia felébresztése a cél; a zenekar megújult energiáit friss, aktuális dalok írására, és látványos, lendületes színpadi show létrehozására fordítja.

 

A tagcsere talán a legjobbkor történt – a zenekar hamarosan ünnepli 20. születésnapját, és a nagy napra egy giga-koncerttel készülnek a fiúk, de ennek részleteit egyelőre titok övezi. Nem titok viszont, hogy az új korszak első lépése a 2016. március 11-én, a budapesti Orfeumban tartandó bemutatkozó koncert lesz, melyre a zenekar a tőle megszokott különleges, extra hatáselemekkel dúsított műsorral készül.

 

 

Back II Black koncert

2016. március 11. 21:00 óra

Orfeum – A pesti mulató

 

Jegyvásárlás, helyfoglalás: A helyszínen és az alábbi linkeken:

http://orfeum.hu/foglalas/

http://www.jegy.hu/program/back-ii-black-reloaded-party-66933

 

Facebook: https://www.facebook.com/BackIIBlackOFFICIAL