zenesz_logo.pngA Launching Gagarin Records and Management és a Balaton Method bemutatja: Jónás Vera Experiment: Send Your Love klippremier

 

 

Új klippel jelentkezik a Jónás Vera Experiment, a februári álmos téli napokat egy kis nyári, balatoni előszéllel feldobva.

 

A Send Your Love a Balaton Method című, közösségi támogatásból finanszírozott egész estés zenés moziban szerepelt, ahol Vera többek között Sena, a Quimby, a Middlemist Red, az Elefánt és a Bin-Jip társaságában mutatta meg dalát a nagyközönségnek. A film ismert és kihagyott jeleneteiből készült most el a teljes klip.

 

A Balaton Method és így a Send Your Love videójának is különlegessége, hogy a kép és a hang valós időben, vágás nélkül kerültek felvételre. S bár a klip pár kockája már ismerős lehet a moziból, így egészében még biztosan nem láttuk a Send Your Love történetét. Az i-re a pontot némi extra utómunka tette fel.

 

A mozikban a film egyébként még mindig műsoron van, a benne látható részletek közül eddig a Punnany Massif, Akkezdet Phiai és a Bajdázó jelentette meg a sajátját önálló klipként is, most pedig negyedikként érkezik a Jónás Vera Experiment dala. A zenekar friss lemeze egyébként idén tavasszal várható, Tiger, now címmel.

 

Hivatalos weboldal: https://verajonas.com/