zenesz_logo.png



A 20 éves jubileumot rendhagyó, egyedi látványvilágú szülinapi koncerttel ünnepli a zenekar az A38 Hajón, február 26-án pontosan 20 órától.

 

colorStar_700.jpg

 

 

Robbanó televíziók, elektronikus tánczene, pszichedelikus utazás, új dimenziók, party, világzene, belső filmek, lüktető ritmusok, gitáralapú elektrock. Ezt hozza a colorStar idén húsz éve rendületlenül a közönségének. A jubileumot rendhagyó, egyedi látványvilágú szülinapi koncerttel ünneplik az A38 Hajón, február 26-án pontosan 20 órától.

A több mint kétórás koncerten az összes lemezről felcsendülnek a legnagyobb kedvencek. A különleges látványért a többek között a Budapest Rooftop Cinema, a VJ Centrum Budapest, valamint a Több Technót a Parlamentbe alapítójaként megismert Besnyő Dániel a felelős.  Az ünnepi koncertről TV felvétel is készül, illetve egy kimondottan a kerek évfordulóra készített, különleges best of kiadvány is várható, ami az eddigi 20 évet öleli fel.


A colorStar eddigi sikerei közül a legjelentősebbek:

 

Via la Musica albumukat a Wanted magazin olvasói az év albumának választották 2001-ben. Dalaik közül kettő is felkerült az MR2 Az elmúlt tíz év száz legjobb dala elnevezésű, közönségszavazatok alapján összeállított listájára. Közülük az egyik, a Roam the Land, a rádió által kiadott Egy kis hazai című válogatáslemezen is helyet kapott. A colorStar története során összesen hat albumot adott ki, emellett egy koncert DVD-t, egy remix albumot, és három kislemezt is megjelentetett. A tizedik születésnapra készült nagyszabású deLuxe koncertjük felvételét többször is műsorára tűzte a Magyar Közszolgálati Televízió, és a Duna TV is.  2009-ben az MR2 Akusztik adásában felvett műsorukkal turnéra mentek és eljutottak a Müpába is. Többször jártak külföldön, turnéztak Franciaországban, a Benelux államokban, meghívást kaptak Isztambulba a Zene Ünnepére, illetve Berlinbe a Nemzetek Fesztiváljára.

 

 

colorStar 20 A38 flyer_500.jpg

 

 

A februári buli nem a megszokott múltidézéssel és vendégzenészek szerepeltetésével fog telni, sokkal inkább a meglévő dalok újraértelmezésével, egy komplexen megtervezett audiovizuális élmény átadásával. A budapesti ünneplés után a zenekar vidéki turnéra indul, hogy tovább ünnepelhesse a kerek szülinapot.

 

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

 


Facebook oldal

YouTube csatorna
Launching Gagarin Records & Management