zenesz_logo.png2016. március 18-án, pénteken 20 órakor a Kiss Forever Band unplugged koncertje a Kőbányai Kulturális Központban.

 

kiss_fb_oltonyos_a3_500.jpg

 

 

A Kiss Forever Bandet neves magyar zenészek alapították 1995-ben. Váry Zoltán (Sing Sing), Maróthy Zoltán (ex-Ossian, ex-Fahrenheit, Koncz Zsuzsa), Pocky The Demon (Jolly Roger, Holiday Crue) és Tobola Csaba (ex-Ossian) kedvtelésből hozták létre a bandát; mindössze azért, hogy kedvenc KISS dalaikat játszhassák a színpadon. A kvartett azonban kisvártatva olyan sikereket aratott, hogy a tagok úgy határoztak: együtt maradnak, és folytatják a közös zenélést. Hamarosan külsőségeikben – arcfestés, jelmezek, pirotechnika – is megjelenítették a KISS sajátosságait, és felvették az eredeti zenekar karaktereit. A közönség, a szakma és a zenei kritikusok is nagy elismeréssel nyilatkoznak munkásságukról, a világ legjobb KISS tribute bandái között tartják őket számon.

 

Tobola helyét a doboknál 2005-ben a cseh Radek Sikl vette át, most vele együtt érkeznek a KÖSZI-be, hogy megemlékezzenek a KISS 1996-ban megjelent, idén 20 éves MTV Unplugged című albumáról, és bemutassák azt a budapesti közönségnek.

 

Belépődíj: elővételben február 29-ig 1200 Ft, március 1-től 2000 Ft.

Helyszín: KÖSZI (Budapest, X. kerület, Előd utca 1.)

 

A rendezvény a zeneszoveg-trans-background-black-l120.jpg támogatásával kerül lebonyolításra.