zenesz_logo.pngA Nyócker 8D producere és a Zuhanórepülés rendezője készített klipet a Balkan Fanatik – Hadd menjen című dalához.

 

balkan_fanatik_photo_2016a.jpg

 


A 2015-ben megjelent Csókolj meg, babám című nagylemez egyik legkedveltebb dalához, a Hadd menjen című nótához a napokban klipet forgatott a Balkan Fanatik. A klip televíziós premierje a Petőfi TV-n, az Én vagyok itt című műsorban lesz e héten, szombaton este, 21.00 körül, azután pedig felkerül a legnagyobb zenemegosztón a csapat felületére, amely az alábbi linken érhető el: https://www.youtube.com/user/TheBalkanFanatik

 

A klipet az a Novák Erik készítette, aki a Fekete leves és a Nyócker 8D producere valamint a Zuhanórepülés című film rendezője is egyben, így az ő sajátos látásmódja és képi világa is visszaköszön a videóban, s alkot harmonikus egyveleget a Balkan Fanatik zenéjével.

 

Ahogyan a korábbi évek világzenei kirándulása után ezzel a lemezzel a csapat visszatért a népzenei gyökerekhez, s ezen a korongon kizárólag népdalokat dolgoztak fel és gyúrtak át – s tették ezt a rájuk már oly’ jellemző eklektikus és egyszerre modern, ugyanakkor hagyománykövető módon – az ebből született egyedi hangzásvilág a Hadd menjen című dalt és annak videóját is áthatja.

 

 

balkan_fanatik_csokolj_meg_babam_400.jpg

 

 

 

Nem sokkal a klip premierje után, február 13-án Balkán Fanatik Farsang lesz a budapesti Akvárium Klubban, ahol többek között ez a dal is elhangzik majd a legnagyobb koncertfavoritokkal és az elmúlt évek legkedveltebb nótáival együtt.

 

Balkan Fanatik Farsang Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/665317496943413/

Balkan Fanatik Farsang jegyvásárlás direkt link:

http://akvariumklub.hu/program/568e38a83f88bc02d96385e7

 

További információk:

http://balkanfanatik.com/

https://www.facebook.com/balkanfanatik