zenesz_logo.pngA közelmúltban adtunk hírt arról, hogy Nagy Dávid is csatlakozott az ECDC.hu által világszerte digitálisan terjesztett előadók sorához. Most megjelent „Nekem való” című dala és annak klipje.

 

 

 

Nagy Dávid énekes, gitáros, dalszerző. Régóta ismert figurája a hazai rockzene színterének. 2001-ben, a Pokolgép zenekar gitárosaként kezdte a pályafutását. Lemezek, turnék, klipek, díjak. 10 termékeny év után 2011-ben lépett ki a zenekarból. Még 2009-ben hívta életre a Kényes Foltok nevű formációját, melyben zenész barátaival énekelte meg szórakoztatásra szánt verseit. 2013-ban részt vett a Helland zenekar megalakulásában, ahonnan egy lemez és turné után szállt ki. 2015-ben a szemtelenül fiatal és tehetséges Piller Alex és Tengely Viktor alkották ritmusszekcióval felvette első EP-jét. Bemutatkozó single-jének címe: Szörnyek az ágy alatt, tavaly év végén jelent meg, most pedig itt az újabb szerzemény, a Nekem való, amelynek már a címe is sokatmondó, hát még a szöveg és a dallam együttese, mely ebben a fekete-fehér, a szöveget kidomborító, ám annál hatásosabb videoklipben csúcsosodik ki.

 

A Nekem való című friss, klipes dal szövege a Zeneszöveg.hu-n IDE kattintva érhető el és meg is vásárolható minden digitális zeneáruházban, a szöveg melletti ikonok segítségével, az ECDC.hu jóvoltából.

 

További Nagy Dávid információk és dalszövegek:

https://www.zeneszoveg.hu/nagy-david-/1581/nagy-david/6961/dalszovegek.html

 

Egyéb infók:

www.ecdc.hu és www.zeneszoveg.hu