zenesz_logo.png



A nagy érdeklődésre való tekintettel egy plusz délutáni előadása is lesz a Legyen Ünnep karácsonyi koncertnek. December 16-án 17 órától és 19:30 órától a legismertebb karácsonyi dalokat hallhatjuk a legismertebb előadóktól a Kongresszusi Központban.

 500x_n.jpg

 

 

 

Balássy Betty és Varga Feri, Delhusa Gjon, Demeter György, Gáspár Laci, Kökény Attila, Luigi, Majsai Gábor, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szigeti Ferenc, Varga Mikós, Varga Viktor és Vikidál Gyula gondoskodnak arról, hogy az ünnepek tényleg emelkedett hangulatban teljenek.

 

Az olyan gyönyörű tradicionális ünnepi dalokat, mint a „Csendes Éj”, az „Ó szép fenyő” vagy az „Ave Maria”a karácsony közeledtével szívesen elhallgatjuk a rádiókban, otthon vagy éppen a nagybevásárlás közben. A zene a hétköznapok nyüzsgésében is megnyugtatja a lelkünket és felkészít minket a meghitt pillanatokra. A „Legyen Ünnep Karácsonyi Koncert” egy igazi béke szigete lesz a szokásos év végi rohanásban. Az ünnep díszletei között, sztárelőadóktól hallgathatjuk meg élőben a kedvenc karácsonyi nótáinkat. A hagyományos ünnepi slágerek mellett a műsor a pop zene olyan gyöngyszemeit is felvonultatja, mint az Edda „Ünnep”, „Akitől minden szép” vagy a Piramis „Ajándék” című slágere.

 

 

rezso_650.jpg

 

 

A „Legyen Ünnep” koncert kiváló karácsonyi ajándék is lehet, akár előre is megörvendeztethetjük szeretteinket.

 

Legyen Ünnep Karácsonyi Koncert

 

2015. december 16., szerda, 17 óra (plusz előadás) és 19:30 óra

Kongresszusi Központ (Budapest, Jagelló út 1-3, 1123)

Jegyek a www.broadway.hu oldalon és az ismert jegyirodákban kaphatók!


Jegyárak:

4999 Ft

8999 Ft

12.999 Ft

VIP jegy 20.000 Ft

 

 

 2015 jan 15ig_600.jpg

 

 

 

Fellépők listája a 19:30 órás előadásra

Balássy Betty és Varga Feri, Delhusa Gjon, Demeter György, Gáspár Laci, Kökény Attila, Luigi, Majsai Gábor, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szigeti Ferenc, Varga Mikós, Varga Viktor és Vikidál Gyula

Fellépők listája a 17:00 órás előadásra:

Balássy Betty és Varga Feri, Delhusa Gjon, Demeter György, Luigi, Majsai Gábor, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szigeti Ferenc, Varga Mikós, Varga Viktor és Vikidál Gyula

 

https://www.facebook.com/legyenunnep