zenesz_logo.png



A Harmónia Jazzműhely a Budapest Jazz Clubban 2015. december 12-én, szombaton, 20.00 órai kezdettel Elsa Valle Latin Jazz Syndicate

 

ElsaValle_650.jpg

 

 

A Magyarországon élő tüzes, tomboló energiájú kubai énekesnő, Elsa Valle, a közönség egyik nagy kedvence, mindig is magához illő kísérettel lép fel. Elsa férje, a francia kritikusok által Európa legegyedibb jazzénekesének tartott Winand Gábor a kíséretben is fog jeleskedni szaxofonon és fuvolán. A zongorista a magyar jazzvilág doyenje, a kubai tüzet is kápráztatóan villantó Szakcsi Lakatos Béla, a gitáros a Nagy Generáció másik óriása, Babos Gyula  lesz bőgőn a hangszer egyik legdinamikusabb új sztárja, Orbán György kápráztatja el a közönséget, míg dobon a hangszer nagymestere, Kőszegi Imre hallható.

 

Belépőjegy: 1400 forint  
Diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 1000 forint
Jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes

Helyszín: Budapest Jazz Club

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7

 

A BJC Bistro pedig számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.