zenesz_logo.png



Hétvégén Fekete Jenő Trió, Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó, vendég: Pop 84, hét közben Fat Mo’s Band Jam Session.

 

 vigadĂł_700.jpg

 

 

Akik nyomon követik a belvárosi „zugivó” programjait, megállapíthatják, hogy időről-időre a hőskorszak nagyjai újra tiszteletüket teszik a világot jelentő deszkákon!

 

A Hot Jazz Band telt házakkal repített el mindenkit a swing-korszak aranykorába, most pénteken pedig egy igazi, élő blueslegenda muzsikál a Nyáry Pál utcában.

 

Fekete Jenő mellett Tomor Barnabás basszusgitárost, és Móré Attila dobost hallhatja majd a kedves közönség, így olyan elegy jön étre, ahol együtt lesz a sok-sok évtizedes tapasztalat és a fiatalos lendület.

 

Természetesen hét közben is élőzenével vár mindenkit a Fat Mo’s-negyed, ami magában foglalja, az immáron Gourmet-étteremként megújult legendás szórakozóhelyet, valamint a mellette található Fat Mo’s Cafét, ahol a T. Lamborghini kávékülönlegességeivel találkozhat a nagyérdemű.

 

A Fat Mo’s Band hétfőtől csütörtökig tart jam-sessiont, szombaton pedig ezúttal ismét vendég érkezik a „Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó”-ba, a Pop 84 repíti vissza a bulizni indulókat a nyolcvanas évek világába, természetesen huszonegyedik századi hangszereléssel. A koncertek előtt, közben és után DJ Kisházi és Mr. Black zenéi biztosítanak mindenkit, hogy a hangulat mindig a lehető legkellemesebb legyen.

 

Vasárnap este héttől a Piano Bár biztosítja a megszokott fővárosi chill-outot, lezárva az előző és felvezetve a következő, zenében gazdag hetet.

 

Érdemes időben asztalt foglalni, hogy mindenki a számára legjobb helyről élvezhesse az előadást!

 

A heti program:

 

November 23. hétfő - November 26. csütörtök

Fat Mo’s Band Jam Session

(pop, funky, jazz, blues, acoustic, lounge, soul, R&B, funky)

A hely saját zenekara végigkalauzolja a nagyérdeműt a képzeletbeli Fat Mo’s rádió hullámsávjának segítségével a világ zenei történelmén! A huszadik század elejétől egészen napjainkig, vendégekkel, vidáman és nagyon lazán!

 

 

 

 

FeketeJenő_700.jpg

 

November 27. péntek

Fekete Jenő Trió

(blues)

Egy fantasztikus muzsikus, aki élő legendaként tér vissza a méltán híres klub színpadára!

 

 

 

 

 

Pop 84_700.jpg

 

Pop 84

 

November 28. szombat

Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó

(pop, funky, jazz, blues, acoustic, lounge, soul, R&B, funky)

vendég:

Pop 84

A nyolcvanas évek legnagyobb slágereit újraértelmező banda a lehető legjobb érzékkel nyúl olyan előadók dalaihoz, mint az Alphaville, a Level 42, az Aha, a végeredmény pedig természetesen olyan esszencia, amely azonnal beindítja a valódi, huszonegyedik századi bulit!J

 

 

November 29. vasárnap

Piano Bar (jazz, blues, pop)

Szabó Péter, a fiatal jazz-zongorista szemezget a jazz, blues és poptörténelem legismertebb dalaiból.

 

A koncertek hétfőtől szombatig 21:00 órakor kezdődnek, vasárnap a Piano Bár 19:00 órás kezdéssel várja a vendégeket!

 

Fat Mo's Musc Pub Restaurant