zenesz_logo.pngA QSC örömmel jelenti be az első kisokost, mely a TouchMix érintőképernyős digitális keverőpulthoz készült.

 

700_XL.jpg

 

 

"A QSC ismét nagyot alkotott! Pontosabban kicsit, hiszen az új eszköz csak tudásában ér fel a nagy pultokhoz, méretét tekintve viszont sokkal barátságosabb! Az újdonság neve TouchMix, amely már az első bemutatkozása alkalmával akkora sikert aratott az idei NAMM Show-n, hogy Best of Show díjjal is megjutalmazták!" – írtuk a Zenész Magazinban 2014-ben.

 

Azóta sok minden történt, az INTERTON Group jóvoltából itthon is bemutatkoztak és elérhetők a QSC TouchMix keverők. A QSC örömmel jelenti be az első kisokost, mely a TouchMix érintőképernyős digitális keverőpulthoz készült.

 

 

 

httpwww.qsc_700.jpg

 

 

 

 

Ismerd meg a QSC TouchMix digitális keverőpult azon tipikus beállításait és funkcióit, amelyeket zenekarok és zenészek használnak világszerte!

 

A TouchMix Kisokos zenészeknek és zenekaroknak olyan tipikus TouchMix alkalmazásokat, beállításokat, diagramokat, és funkciókat mutat be, amelyeket koncertező zenekarok és zenészek használnak.

 

A kisokos az alábbi linkre kattintva érhető el és tölthető le.

 

Link: http://www.qsc.com/resource-files/applicationguides/professional/q_ag_touchmixmusiciansandbands.pdf