zenesz_logo.png



A dobos legenda egy szólófellépés keretében látogat Budapestre, november 15-én a Marczibányi Téri Művelődési Központban ad koncertet.

 

bozzio-terry-700.jpg

 

 

Terry rengeteg szólómunkája mellett többek között olyan zenészóriásokkal játszott, mint például Frank Zappa, Jeff Beck, sőt néhány éve még a metálos Korn zenekarral is kooperált.

 

Nem rég tért haza japán körútjáról, de nem sok pihenést enged meg magának a 64 éves zenész. Október 22-én indult európai turnéja, melyen 21 előadása lesz, köztük november 15-én hazánkba is ellátogat, méghozzá a II. kerületi Marczibányi Téri Művelődési Központba.

 

Az este a szólódobolásról szól majd, de természetesen a improvizáció mellett karrierje néhány fontos kompozícióját is előadja. Ez nem egy workshop vagy tanóra, hanem közvetlen találkozó Terry Bozzioval és a világ legnagyobb dobszerkójával. Felhívjuk a figyelmet: ez nem egy 2 órás, bombasztikus dobszóló. Ez ZENE a dobokon, egy est Terry Bozzioval.

 

„Én csak zenét akarok csinálni a dobokon” – Terry Bozzio

 

Az előadásra mindössze 100 kedvezményes jegy kapható, 50 darab a Tam-Tam dobcentrumban és 50 darab a tixa.hu felületén. Amennyiben ezek a belépők elfogynának, természetesen a teljes árú jegyet is belehet szerezni a fent említett helyeken.

 

 

 terry flyer_450.jpg

 

 

Néhány fontos információ a koncerttel kapcsolatban:
Legyetek kedvesek a mobil telefonokat nem csak lehalkítani, hanem kikapcsolni is az előadás ideje alatt. Ami még nagyon fontos, hogy bármilyen hang és kép rögzítése TILOS.
Megértéseteket köszönjük.

A menetrend a következőképen alakul:
20:00 kapunyitás
20:30 első rész
21:15 szünet
21:30 második rész

Jegyeket elővételben a Tam-Tam Dobcentrumban péntek este 6-ig, a Tixa felületén szombat éjfélig tudtok venni.

 

 

 

 

 

Vasárnap találkozunk!
https://www.youtube.com/watch?v=nTSBR7eHL_I

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1633972020195656/

Jegylink: https://tixa.hu/terry_bozzio