zenesz_logo.pngA Honeybeast valamit előásott a nagy közös tudatalattinkból, dalaik kitörölhetetlenül beleégnek a lelkünkbe, mert rólunk szólnak. December elején „Bódottá” címen megjelenik új albumuk, amit december 26-án élőben is meghallgathatunk az A38 Hajón.

 

HB 2 hasznĂĄlhatĂł 2015_700.jpg

 

 

A Honeybeast valamit előásott a nagy közös tudatalattinkból, dalaik kitörölhetetlenül beleégnek a lelkünkbe, mert rólunk szólnak. A 2014-es „A dal” műsorban elért sikerük és rádiós slágereik után idén sincs megállás. December elején „Bódottá” címen megjelenik új albumuk, amit december 26-án élőben is meghallgathatunk az A38 Hajón.

 

Képmutatástól megtisztított érzelmek és húsba maró emberi igazságok, könnyen befogadható – helyenként a régi virágénekek motívumaira emlékeztető - dallamok és a végletekig kidolgozott hangszerelés kettősége tökéletes művészi megformálása annak az emberi drámának, amelyben így vagy úgy mindannyian érdekeltek vagyunk.

 

A Honeybeast az egész ország figyelmét magához vonzotta „A Dal” című műsorban, és ez az érdeklődés azóta is töretlen irányukba. „A legnagyobb hőst” követően a hasonló címen megjelent lemezről az „Egyedül” és „Maradok” című dalok is kirobbanó sikert arattak, a rádiók is előszeretettel játsszák őket.  Koncertjeik rendre teltházzal működnek, országszerte az összes nagy fesztiválon, rendezvényen és klubban learatták a babérokat… Tarján Zsófia zsigeri színpadi szereplő, fellépéseiken élő mágnesként tarja kezében a közönség fókuszát.

 

 

 

BĂłdottĂĄ borĂ­tĂł_450x450.jpg

 

 

 

 

Új lemezük címadó dala a „Bódottá” a gyereknyelv játékosságát felhasználva látszólag könnyedén járja körbe a boldogság témakörét. Elmúlt a nyár, az eufórikus fesztiváloknak vége… - A boldogság megfoghatatlan, amikor azok vagyunk, nem tudjuk, amikor nem, vágyakozunk utána, ilyen az ember természete. Egyszerre könnyed és mély ez a téma. – fejti ki Bencsik-Kovács Zoltán dalszerző, szövegíró, gitáros. A „Bódottá” szerzeményeiben zeneileg minden benne van, amit szeretünk a Honeybeastben: ultradallamos, gazdag harmóniavilág és színvonalas hangszerelés jellemzi, melyben minden egyes hangnak, effektnek értelme van. Az új album ugyanakkor zenei fejlődés eredménye, naprakész, elektronikus zenei megoldások is megjelennek benne. A szövegek egyes dalokban besűrűsödnek, a gitárok kicsit visszahúzódnak és a billentyűs hangszerek kerülnek előtérbe, melyek mellett ezúttal a fúvós hangszerek is megszólalnak.

 

 

 

 

 

 

December 26-án az A38 Hajón a régi slágerek mellett a „Bódottá” új album dalait is meghallgathatjuk élőben. A koncerten újdonság lesz még, hogy az új lemezhez hűen fúvós is lesz a zenekarban. A hangulatot vetítés teszi teljessé, melyen Tarján Zsófi énekesnő festményeiből készített animációkat láthatunk majd. Az új album borítóján található festmény és grafikai kivitelezés is az énekesnő munkáját dicséri.

 

A „Bódottá” CD megvásárolható lesz a koncert helyszínén is!

 

www.goldrecord.hu

www.facebook.com/honeybeastmusic