zenesz_logo.pngOktóber 1-jén – a most induló Jazzel a világ körül sorozat keretében – Elsa Valle és Winand Gábor kubai dallamokat megszólaltató koncertjére kerül sor az Ádám Villában.

 

A nyári fesztiválszezon véget ért, de a továbbiakban sem kell lemondanunk a minőségi koncertekről. Az ősszel útjára induló „Jazzel a világ körül” zenei programsorozat szeretettel várja az igazi jazzkedvelőket, és azokat is, akik eddig még nem ismerkedtek meg közelebbről a műfajjal, de szívesen vinnének színt a megszokott hétköznapjaikba.

 

 

475x.jpg

 

Az Ádám Villa színpadán olyan neves előadókat látnak vendégül, akik nemcsak hazai, de nemzetközi szinten is nagy elismerésnek örvendenek. A repertoárban többek között lágy kubai muzsika, más dél-amerikai, latin és afrikai műfajok, autentikus magyar népzenével kevert úgynevezett „raggamuffin” és funk is felvonul. A zenészek a világ legkülönlegesebb tájait idéző dallamaikkal kikapcsolódást, de egyben feltöltődést is kínálnak hozzáértőknek és igényes zenét szerető embereknek egyaránt.

 

Október 1-jén Elsa Valle és Winand Gábor kubai dallamokat megszólaltató koncertje méltó kezdése ennek a nagy és patinás sorozatnak. Elsa Valle nemzetközi hírű kubai jazz zenész, aki a Buena Vista Social Club világhírű zenét játszó család egyik legifjabb generációját képviseli. Szinte a világ valamennyi jazz és világzenét játszó színpadán megfordult már korábban, együtt játszott Carlos Santanával és Paco da Luciával is.

 

Helyszín: Ádám Villa, 1071 Budapest, Városligeti fasor 35/a
Időpont:  2015. október 1. csütörtök, 19 óra