zenesz_logo.pngAz Orbit LunchBeat sorozat keretében rendhagyó időpontban, ebédidőben lép fel Puskás Peti zenekara, a The Biebers szeptember 24-én, csütörtökön 12.30-kora budapesti Instantban.

lunchbeat_700_o.jpg

 

 

Rendhagyó időpontban, ebédidőben lép fel Puskás Peti zenekara, a The Biebers szeptember 24-én, csütörtökön 12.30-kora budapesti Instantban. A koncert az Orbit LunchBeat sorozat része, amely az unalmas munkahelyi menza helyett élőzenével várja azokat, akik szívesen táncolnának egyet délben a kollégáikkal. A következő hetekben a Honeybeast, a Budapest Bár, a Kállay-Saunders Band és az Animal Cannibals is élőben zenél ebédidőben Budapesten.

 

 

THEBIEBERS-k_400.jpg

 

 

Két hónapon át minden csütörtökön délben emlékezetes élményt kínál az ebédszünetben az Orbit LunchBeat programsorozat. A svéd eredetű kezdeményezés lényege, hogy az egyhangú menzahangulatot feldobják egy kis tánccal. A zenét nem cd-ről nyomják, hanem rendhagyó módon élőben adják elő népszerű magyar zenészek, vagyis a vendégek egy-egy budapesti helyszínen belecsöppennek egy igazi koncertbe. Az Orbit LunchBeat negyedik állomásán, szeptember 24-én, csütörtökön 12.30-tól Puskás Peti és zenekara, a Nagy-szín-pad! című műsorból is ismert The Biebers gondoskodik a felszabadult hangulatról az Instantban.

 

"A rendezvénynek megvannak a saját szabályai. A legfontosabb, hogy aki túl fáradt a tánchoz vagy a munkáról akar beszélgetni, az inkább menjen máshová ebédelni! Ez az egyórás ebédszünet a kikapcsolódásról szól. A tapasztalatok szerint a LunchBeat olcsó és hatékony módszer a munkahelyi stressz ellen és a csapatépítésre. A zene, a mozgás és a jó társaság pozitív hatással vannak a munkavállalókra, hiszen felfrissülve, új ötletekkel ülnek vissza az íróasztalaikhoz. A jókedvű, motivált dolgozók pedig gazdaságilag is kimutatható hasznot hoznak a cégeknek" – mondta Balázs Szilvia, az Orbit LunchBeat egyik szervezője.

 

 

 

HoneyBeast fotĂł_700.jpg

 

 

 

Egy héttel később, október 1-jén a HoneyBeast a Gozsdu CelebrityPanoptic-ban ad ad élő koncertet. A Budapest Bár október 6-án, kedden lép fel ebédidőben az Ellátóházban, a Kállay-Saunders Band október 8-án a Dorottya Udvarban, míg az Animal Cannibals október 15-én a Westend City Center B2 parkolójában táncoltatja meg az ebédelő közönséget.

 

A LunchBeat alapvetően nonprofit szerveződés. A résztvevőknek csak annyi belépődíjat kell fizetniük, amit minden országban egy átlagos menza ebéd árához igazítanak. Az Orbit LunchBeat 900 forintos belépődíja tartalmazza egy szendvics és egy üdítő árát, a koncertért nem kell külön fizetni. Belépők a helyszínen kaphatóak a koncertek előtt déltől.

 

 

 Budapest Bar 2_700.jpg

 

 

 

A svéd Molly Ränge öt éve egy stockholmi mélygarázsban rendezte meg az első ilyen bulit 14 vendégnek. Egy évvel később már 600-an táncoltak ebédidőben, és a LunchBeat azóta meghódította a világot az Amerikai Egyesült Államoktól a Távol-Keletig. Budapesten 2012-ben egy Huba utcai irodaházban volt az első kísérlet. A felszabadult hangulatról általában DJ-k gondoskodnak, míg a 2015-ös budapesti Orbit LunchBeat újítása, hogy minden héten élő koncerteket tartanak ebédidőben.

 

 

 

 

 

 

Részletek:

https://www.facebook.com/LunchBeatBudapest

www.musicfashion.hu

 

 

 

ORBIT LUNCH BEAT 2015 – BUDAPEST

 

Időpont, fellépő, helyszín:

szeptember 24. (csütörtök) – The Biebers – Instant

október 1. (csütörtök) – Honeybeast – Gozsdu CelebrityPanoptic (Gozsdu C udvar)

október 6. (kedd) – Budapest Bár –Ellátóház (Dob utca)

október 8. (csütörtök) – Kállay-Saunders Band – Dorottya Udvar

október 15. (csütörtök) – Animal Cannibals – Westend City Center B2 parkoló

 

A koncertek 12.30-kor kezdődnek.

Belépőjegy: 900 forint

A belépőjegy tartalmazza a szendvics és egy üdítő árát. Belépőjegyek kizárólag a helyszínen kaphatóak a koncertek előtt 12 órától.