zenesz_logo.pngTeltházas lemezbemutató koncerten debütált a Group’N’Swing legújabb zenei anyaga, amely már elérhető az együttes honlapján.

 

GnS Most legy ferfi600.jpg

 

 

 

Teltházas lemezbemutató koncerten debütált a Group’N’Swing legújabb zenei anyaga, amely már elérhető az együttes honlapján. A Most légy férfi ahogy azt a csapattól megszokhattuk egy igazán táncolható album lett, újdonságként pedig újabb stílusokat is beolvasztott hangzásvilágába a zenekar.

 

A Várkert Bazárban tartott nagysikerű lemezbemutató koncerten mindenki személyesen meggyőződhetett arról, hogy a Group’N’Swing legfrissebb dalaival is kiérdemli Magyarország elsőszámú swing and boogie showzenekarának címét. A Most légy férfi szerzeményeit a csapat dívája, Mihályi Réka mellett már az új énekes, a színészi pályafutásáról is ismert Magyar Bálint énekelte fel, aki karizmatikus színpadi jelenlétével hamar belopta magát a rajongók szívébe.

 

A megszokott stílus mellett ezúttal a rock’n’roll, a rockabilly és egyéb zenei területeken is megmutatja egyedülálló tehetségét a 10 tagú zenekar. A műfaji korlátok kitágultak, mégis egy vérbeli, jól táncolható Group’N’Swing album forrott ki. A Most légy férfi egészen biztosan nem fog csalódást okozni a rajongóknak. A lemez címadó dalához készült klip az együttes eddigi legnépszerűbb YouTube videója, és a zenecsatornák is előszeretettel játsszák.

 

 

 

 

 

A lemez megvásárolható itt:

www.groupnswing.hu