zenesz_logo.pngA Kingdom of Hegyalja próbálja menteni a menthetőt, újabb fellépőjüknek sikerült helyszínt találniuk, így a The Darkness július 17-én, pénteken a Dürer Kertben lép fel.

 

 

the darkness 2_700.jpg

 

 

Elmarad Tokaj-Rakamazon a július 15-19-re tervezett Kingdom of Hegyalja. A négy fesztiválterületből három nem áll rendelkezésre, ezért a szervezők úgy döntöttek, nem rendezik meg a fesztivált az eredeti területen, dolgoznak azon, hogy néhány koncertet más helyszínre átszervezzenek. Újabb fellépőjüknek sikerült helyszínt találniuk, így a The Darkness július 17-én, pénteken a Dürer Kertben lép fel.

 

Hard rock és humor egyszerre? Persze, hogy lehetséges, a rockerek is vicces srácok, sőt sokszor még magukon is szeretnek nyihogni egy sör mellett. A brit The Darkness mindennek a csimborasszója: 2003-as Permission To Land című albumuk mára instant klasszik, melyen az I Believe In A Thing Called Love megasláger egyértelműen utal a Spinal Tap és a Queen közötti meglehetősen sajátos kombinációra. A kétezres évek a sikerről, turnékról, díjakról és két, sok millió példányban eladott albumról szólt a Hawkins testvérek számára - majd a túlzott rock and roll életvitel miatt Justin Hawkins énekes és a többiek útjai egy időre elváltak egymástól. De ahogy a nagykönyvben meg van írva, a Darkness ismét összeállt: 2011-es visszatérésük óta már két lemezt is rögzítettek, a legutóbbi idén júniusban jelent meg Last Of Our Kind címmel.  És hogy teljes legyen Queen-párhuzam, tavasszal a zenekarhoz csatlakozott Roger Taylor fia, Rufus dobos, aki szerencsére nemcsak a nevet, de a tehetséget is megörökölte a papától.

 

Helyszín: Dürer Kert, nagyterem
Időpont: 2015. július 17. 19.00 óra
Jegyár: 1000,- Ft. Az eseményre minden Kingdom of Hegyalja pénteki napijegy, valamint bérlet érvényes.

 

 

 

 

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/633838570087321/
Hivatalos weboldal: https://thedarkness.co.uk/site/
Spotify: https://smarturl.it/TheDarknessSpotify
Facebook: https://www.facebook.com/thedarknessofficial
Twitter: https://twitter.com/thedarkness
Instagram: https://instagram.com/theactualdarkness