zenesz_logo.pngA Zeneszöveg.hu beszélgetések sorozatban ezúttal a Hajós Andrással készült interjút tekinthetitek meg.

 

hajos_andras_photo.jpg

 

 

Hajós András, az idei, jubileumi Művészetek Völgye udvargazdája - énekes, zenész, dalszerző, szövegíró és humorista szerzői pályája egy, kétrészes, kötetlen ugyanakkor komolyabb hangvételű beszélgetésben, amelyben kicsit közelebb enged magához egy egészen más szempontból, mint ahogyan eddig ismerhettük őt. Zeneszöveg.hu beszélgetések címmel új sorozat indul, melyben dalszerzők és dalszövegírók kerülnek bemutatásra, sajátos beállításból.

 

A Zeneszöveg.hu beszélgetések sorozatban a legkülönfélébb stílusokból érkező szerzőket szólaltatnak meg, helyszínként pedig a budapesti Muzikum Klub & Bisztró szolgál. Lesznek dalszövegírók, akik a háttérben írják a nap, mint nap dúdolt sorokat és lesznek előadók, akik saját szavaikat éneklik. Bár a beszélgetések elsősorban a dalszerzésről és a dalszerző pályájáról szólnak, a különböző személyiségek végül kibújnak a kérdések sora mögül és abban a formában mutatkoznak meg, ahogy talán ritkán látni őket.

 

A beszélgetés I. része:

 

 

 

 

 

 

 

 A beszélgetés II. része:

 

 

 

 

 

A Zenész Magazin azt tervezi, hogy a Zeneszöveg.hu által felvett beszélgetéseket folyamatosan átveszi, és bemutatja olvasóinak.

További infók:

www.zeneszoveg.hu