zenesz_logo.pngA Republic 25. jubileumi évének kiemelt eseménye a szeptember 19-i ingyenes koncert a Budapest Parkban.

 

 

IMG_9961k_700.jpg

 

 

A Republic 25. jubileumi évének kiemelt eseménye a szeptember 19-i ingyenes koncert a Budapest Parkban. Az együttes visszatekint negyed évszázad munkásságára, egyúttal bemutatja legújabb, immáron platinalemezes albumának néhány dalát is.

 

Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara a 25. jubileumi éve alkalmából egy ünnepi koncerttel ajándékozza meg rajongóit a Budapest Park szabadtéri színpadán.

 

A legkorábbi időktől született nagy slágerek között hallhatjuk a zenekar idén májusban megjelent, „Rajzoljunk Álmokat!” című, dupla aranylemezes albumának néhány dalát is. Ez volt a Republic életében az első olyan lemez, amely már Cipő nélkül született. A zenekar szokásához híven a tagok egyéni szerzeményei nyomán jött létre egy közös zenei alkotás, amelyben természetesen Cipő szellemi és művészi örökségét is továbbviszik.

 

A zenekar az elmúlt 25 év életművéhez hűen ezzel a majdnem három órás ünnepi koncerttel is tiszteleg a múlt, a barátok és a rajongók előtt.

 

Az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges a http://tixa.hu/republic_25_jubileumi_koncert_budapestpark oldalon.

 

Találkozunk szeptember 19-én a Republic együttes elmúlt negyed évszázadának zeneünnepén a Budapest Parkban!

 

Koncert időpontja: szeptember 19., szombat 20:00 óra

Helyszíne: Budapest Park

A részvételhez előzetes regisztráció június 1-től itt:

http://tixa.hu/republic_25_jubileumi_koncert_budapestpark