zenesz_logo.pngTavaly szeptemberben mutattuk be a debreceni pop-punk formációt, az Emma Undressed zenekart. Azóta elkészült az Emma Undressed első saját anyaga, ami a "First" címet kapta.

 

emma700.jpg

 

 

 

Tavaly szeptemberben mutattuk be a debreceni pop-punk formációt, az Emma Undressed zenekart. Azóta elkészült az Emma Undressed első saját anyaga, ami a First címet kapta.

 

A debütáló albumon 6 saját szám, és az egyik szám akusztikus verziója hallható. A „First”, alapvetően egy szerelmi szakítást és az utána lévő érzelmi állapotokat dolgozza fel. A You és a My Mistake a friss szakítást, a Mirror pedig az ezt követő zavarodott állapotot helyezi előtérbe. Tear Them Out rádöbbenés arra, hogy a korábbi érzéseket ki kell szakítani a boldogsághoz, míg a Flows Away arra világít rá, hogy az idő úgyis begyógyítja a sebeket. A Merry-Go-Round mondanivalója, hogy az életnek megvannak a maga hullámvölgyei, de ettől lesz igazán szép és izgalmas az egész, élveznünk kell, amit csak lehet.

 

Az album minden részlete – a felvételkészítéstől a maszterelésen át az összes vizuális elemig – a zenekar munkája.

 

Az Emma Undressed tagja elmondták, hogy ezután sem pihennek, nyáron igyekeznek minél többet koncertezni, illetve máris vannak új dalkezdemények, amiket minél hamarabb szeretnének hallgatható formába önteni. Szintén a nyár folyamán készül el első videoklipjük az albumon szereplő egyik dalhoz.

 

A „First” az alábbi playlistben hallgatható meg:

 

 

 

A zenekar Facebook oldala: Emma Undressed