zenesz_logo.pngSosem elég egy nyár címmel megjelent a The Voice tehetségkutató döntősének, Weisz Viktornak első stúdióalbuma.

 

IMG_350.jpg


Sosem elég egy nyár
címmel megjelent a The Voice tehetségkutató döntősének, Weisz Viktornak első stúdióalbuma. A szórakoztató zenei kiadványon összesen 11 dal kapott helyet.

 

„A Magyarország hangja tehetségkutató óta eltelt több mint két év. Mostanra értem meg igazán arra, hogy elkészítsem az első önálló lemezem...”– nyilatkozta az elmúlt napokban egy rádiós interjúban az előadó. Ahhoz, hogy létrejöjjön mindez, persze szükség volt arra is, hogy „megtalálja” Viktort 2014 év végén Hársházi Szabolcs zenei producer és belefogjanak a közös munkába.

Az album legtöbb dalát a Hársházi Szabolcs – Kotsy Krisztina szerzőpáros jegyzi, de Orbán Tamás, Lombos Márton, Bella Levente valamint Dandó Zoltán neve is szerepel a szerzők közt.


A Mosolyod elkísér című dalban Viktor is szerző. Azért is különleges ez a szerzemény, mert ezt  az énekes kislányának megszületése ihlette és így miről-másról szólhatna, mint a szülői szeretetről.

 

Az album egyik különlegessége egy duett – az Irigy Hónaljmirigyes – Sipos Tomival, akivel Viktor – felnőttként - pár éve kötött igaz barátságot; így mi másról szólhatna a dal, mint a barátságról. A két barát egyébként: WS Telepop néven nemrég közös projektbe kezdett, s egyre többet hallani felőlük, mondhatni kezdik meghódítani a klubok színpadait retro zenei műsorukkal.

 

Található az albumon még egy duett dal, ez utóbbit – az eddig inkább mulatós műfajban ismert - Dankó Szilvivel éneklik; a címe: Illúzió. A dalhoz forgattak egy klipet is – tudtuk meg Viktor kiadójától – ami várhatóan idén ősszel debütál a Sláger TV-n.

 

Ha már a klipekről esik szó, az album címadó dalához is készült egy vidám klip, melyben több hazai híresség (Pál Dénes, Éliás Jr., Papp Feri és Sipos Tomi az Irigy Hónaljmirigyből) is feltűnik.

 

 

 

 

 

 

Az album összességében egy vidám szórakoztató zenei kiadvány. Zömében gyors tempójú dalok találhatóak rajta, de akad pár lírai szerzemény is – hisz a The Voice tehetségkutató óta tudjuk, hogy Viktor hangja igazán ezekben a dalokban tud kiteljesedni. A lemez 2015. június 1-től kapható digitálisan letölthető és CD formájában egyaránt.

 

Hallgass bele a lemezbe a streaming-oldalakon!

 

https://play.spotify.com/album/4LlwVWPevFRY1zUdD8R5CT

https://www.deezer.com/album/10243080