zenesz_logo.pngMegjelent a budapesti Omega Diatribe zenekar új anyaga az amerikai Kevin Talley közreműködésével.

 

 

Omega_Diatribe_mod_700.jpg

 

 

Megjelent a budapesti Omega Diatribe zenekar új lemeze Abstract Ritual címmel, amit nem kisebb név dobolt fel, mint az amerikai Kevin Talley. Őt olyan világhírű együttesekből ismerhetjük, mint pl. a Suffocation, a Six Feet Under, a Chimaira, a Misery Index vagy éppen a Daath.

 

Miután Metzger Dávid kilépett a zenekarból, nehéz volt az utódját megtalálni, ebben a helyzetben kereste fel a zenekar a népszerű session ütőst, aki roppant nyíltan és rugalmasan állt a dologhoz. A dobsávok Texasban kerültek felvételre, míg a többi hangszert a zenekar saját stúdiójában rögzítette. A keverésért ezúttal is a zenekar alapító gitárosa, Hájer Gergő felelt. A korong beszerezhető a legnagyobb online zenei boltokban, illetve fizikálisan is digipack CD formátumban a zenekartól, valamint néhány budapesti CD boltban. Ingyenesen pedig itt meghallgatható: https://omegadiatribe.bandcamp.com/album/abstract-ritual

 

 

 

 

AR_tour2_cut_update2_450.jpg

 

 

 

Az Abstract Ritual megjelenésével zenekar egyre szilárdabb pozíciót épített ki magának a magyar és nemzetközi underground metál világban egyaránt. A csapat egy 10+ állomásos nyári turné keretén belül mutatja be a korongot az ország különböző pontjain, ezeken a koncerteken már a zenekar állandó ütőse, Kiss Tamás ül a dobok mögött.

 

A dátumokról a www.omegadiatribe.com oldalon vagy az együttes hivatalos Facebook oldalán: https://facebook.com/omegadiatribe lehet tájékozódni.