zenesz_logo.pngMájus 29-én 19 órai kezdettel Majsai Gábor és a Fourtissimo Jazz Orchestra koncertezik a New Orleans Clubban.

 

majsai layer VÉGL_700.jpg

 

 

Majsai Gábor Emerton díjas énekes profi karriert tudhat maga mögött. Miután végigturnézta Európát, Magyarországon az Öreg járgány szívatóval indul című slágerrel robbant be a köztudatba. A közönség talán a mai napig a magyar Tom Jonesként emlegeti fantasztikusan egyedülálló hangja miatt, az utóbbi időben pedig a swing műfaj legkiemelkedőbb hazai képviselőjeként ünneplik.

 

Swing, swing, swing című nagyzenekari albuma néhány hónap alatt aranylemez lett, csakúgy, mint Swing és a Boogie című pörgős korongja, amelyet folyamatosan játszanak a rádiók. Ebben a műfajban tehát igazán otthonosan mozog, a big band hangzást mintha neki találták volna ki, így az ország koncerttermeinek és fesztiváljainak állandó vendége.

 

Ezúttal a Fourtissimo Jazz Orchestra segítségével eleveníti fel a fülledt hangulatú amerikai éjszakákat. A nyolctagú zenekarral számos alkalommal kirobbanó sikereket értek el, előadásukban magas színvonalon szólal meg a múlt századi klasszikus swing csakúgy, mint a dübörgő funky. Majsai neve önmagában is garancia a minőségi szórakoztató zene kedvelőinek, a Fourtissimo zenekarral kiegészülve pedig felejthetetlen zenei csemegét ígér közönségének.

 

 

 

 

Helyszín: New Orleans Club

Cím: 1066 Budapest, Lovag u. 5.
Időpont: 2015. május 29. 19 óra

 

Jegyek kaphatók a Láng Téka Könyvesboltban (XIII. Pozsonyi út 5.) a Klubrádióban (III. Bécsi út 3-5.) a New Orleans Clubban (VI. Lovag u. 5.) valamint a jegy.hu oldalon

 

Jegyárak:

Földszint: 2 300 Ft, Bárszék: 2 000 Ft, Galéria: 2 000 Ft

Kezdés 19 órakor, kapunyitás: 18 órakor

 

Majsai Gábor hivatalos honlapja