zenesz_logo.pngA Harmónia Jazzműhely szervezésében 2015. május 1-én a Molnár Sándor Quartet koncertezik a Budapest Jazz Clubban.

 

molnar-sandor-quartet_650.jpg

 

 

 

A tenorszaxofonos Molnár Sándor nem játszott Herbie Hancockkal, nem lépett fel a Blue Noteban, nem nyert Grammy díjat, nem is amerikai, ráadásul fiatal, tehát a sznobok nyugodtan otthon maradhatnak. Sanyi viszont gyönyörű fekete tónusú tenort, jazzes hangzású jazzt, sodró hard bop-ot játszik és nagyon tehetséges. Más baja nincs. Ha madarat tolláról, embert pedig barátjáról lehet megismerni, akkor talán a zenésztársakból is lehet következtetni Sanyi kvalitásaira. Zongorán Szakcsi Lakatos Róbert, bőgőn Pecek Lakatos Krisztián, dobon Csízi László játszik, így áll fel a kvartett. Ha mégis felkeltettük az érdeklődéseteket, hallgassatok bele a zenéjébe!

 

 

 


 

 

Belépőjegy: 1 400.- forint, diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 1 000.- forint, jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes.


A BJC Bistro számos ételkülönlegességgel igyekszik minden érzékszervre kiterjedő élményekben részesíteni azokat, akik nem csupán egy kiváló jazz koncertre szeretnének ellátogatni, hanem emellett emlékezetes kulináris élményeket is keresnek. Különleges finomságokból összeállított étlap, minőségi alapanyagok, változatos ajánlatok és elérhető árak jellemzik Budapest legújabb zenés gasztronómiai pontját.

 

 

Helyszín: Budapest Jazz Club, Budapest, XIII. Hollán Ernő u. 7.
Időpont: 2015. május 1., 20 óra