zenesz_logo.pngA Bent a neved című Superstereo szám modern, dallamos hangzásával és karakteres énekével bárki fülébe könnyen belopja magát.

Különleges forgatáson jártunk, ugyanis a Superstereo feat. Dé formáció vadonatúj klipje egy erdőben és egy fémfeldolgozó roncstelepen készült.

 

Laskai Viktor 11 éves korában kezdett el dobolni és számos amatőr zenekar elfogyasztása után egy stúdiófelvétel alkalmával felfigyeltek tehetségére, így hamarosan az akkori Erik Sumo, majd az Amorf Ördögök zenekarba hívták játszani. Miután feloszlott a csapat, egyenes út vezetett számára az éppen alakuló Péterfy Bori & Love Band-be.

 

 

 

egy anitanagy.com -7261.jpg

 

 

harom anitanagy.com -7585.jpg

 

 

 

Hosszúra nyúló, 7 éves közös zenélés után Viktor saját zenei karrier építésébe kezdett. 2008-ban Superstereo néven elkezdett dj-ként dolgozni, és bejárta egész Európát. Zenei világát akkoriban az elektronikával kevert balkáni hangzásvilág jellemezte, 2014 tavaszán pedig megalakult a Superstereo feat. Dé projekt. A világzenei vonaltól elkanyarodva egy poposabb irány vette kezdetét, saját dalokkal és Darabos Dávid különleges énekhangjával.

 

 

 

ketto anitanagy.com -7446.jpg

 

 

tiz anitanagy.com -7728.jpg

 

 

 

A "Bent a neved" műfajilag image klip, olyan szerelmi állapotot szeretne bemutatni, melyben az idilli és a vad szenvedély váltja egymást.

 

Három tiszteletbeli tag segíti a a formáció működését: Horváth István, a Blind Myself zenekar tagja gitározik és a stúdiómunkákért felel, Tariska Szabolcs dalszövegeket ír, Mendre János masztereli, valamint keveri a zenéket.

 

 

 

 

nyolc anitanagy.com -7453.jpg

 

negy anitanagy.com -7703.jpg

 

ot anitanagy.com -7302.jpg

 

 

 

A komoly nyári slágernek ígérkező dal egyfajta különös merengő lelkiállapotot tükröz, ahol a szerelem emlékfoszlány. A "Bent a neved" május elején jelenik meg, a Magneoton gondozásában, addig is – mintegy előzetesként – bemutatjuk a forgatáson készült fotókat.

 

 

 

het anitanagy.com -7377.jpg

 

 

 

A roncstelepen történő forgatás során számos lámpával, szembefénnyel és füstgéppel fokozták az amúgy is különleges hangulatot. Maga a forgatás egy nap alatt lezajlott, a végeredményről pedig hamarosan mi is beszámolunk, hiszen egy hét múlva már hivatalosan is megjelenik a videoklip.

 

 

 

tizenegy anitanagy.com -7730.jpg

 

tizenketto anitanagy.com -7695.jpg

 

 

Az együttes honlapja: http://superstereo.hu/

Fotók: www.anitanagy.com

 

 

[Nagy Anita]