zenesz_logo.pngA budapesti Bakelit Multi Art Center immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Bakelit Feeling Fesztivált.

 

banner_rockfeeling_700.jpg

 

 

A budapesti Bakelit Multi Art Center immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Bakelit Feeling fesztivált. Nem csak fiatal csapatoknak adnak bemutatkozási lehetőséget, hanem  underground szinten már jól ismert bandák is tiszteletüket teszik az estén.

 

A gödi Irrogant együttes nyitja, és pörgeti fel az estét, feelinges, és fiatalos hard rock zenéjükkel. Ők a tavalyi Szeptemberfeszt Metal War szinpadán, valamint a Syma csarnokban hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő Hangfoglalás – mai nevén Music Expo – rendezvényeken bizonyítottak már. A budapesti Flop zenekart nem kell bemutatni a magyar grunge zene kedvelőinek, hiszen ha úgy tetszik, ők honosították meg nálunk talán először ez a hangulatot. Sokáig pihentek, töltődtek, és most sem játszanak túl sűrűn, így érdemes lesz kihasználni ezt az alkalmat.

 

 

 

20150410_budapest_3_450x.jpg

 

 

 

A Prey együttes jó értelemben vett vegyes csapat, hisz négy srác négy különböző helyről jött, de doomos, sludge-os pulzusváltásaik igen egységesek, és különösen hatásosak. Ezt bizonyítja első albumuk is, melynek bemutatója itt lesz. Az album teljes egészében letölthető a YouTube-ról. Érdemes figyelni rájuk!

 

A budapesti Anxius gárdája tavaly az Actionnel, majd a Kalapáccsal nyomult, és ők is jelen voltak a Syma csarnokba a Music Expo-n. Harmadik albumuk "Szolgasors" címmel a Hammerworld magazin mellékleteként jelent meg, és számos médiumban kedvező kritikát kapott. Több nagyobb fesztre is kaptak meghívást, de a dobos kilépése, és az új stabil tag csatasorba állítása némi időt vett igénybe. Most már minden rendeződött, ezt bizonyítják ezen az estén is.

 

A miskolci Zordos srácokat talán nem is kell bemutatni a régi motorosoknak, hiszen hazai underground metal/thrash életünk elengedhetetlen, és szerves részei. Apa mondja a fiának, bátyus az öcsikének mennyire alázatosak, és elhivatottak a Zord fiúk, akikben érző lélek lakozik az emberek, és a műfaj iránt. Ennyi elég is róluk ízelítőként, hiszen naphosszat írhatnánk történetüket, de aki kételkedik, győződjön meg róla a bulin...

 

A budapesti Frankó Zéró három évig szünetelt, és most ismét éledezik. Nagyjából hasonló sűrűséggel, mint a Flop, tehát aki szereti, jöjjön, rock 'n' roll a javából. A Heep Freedom hazánk Uriah Heep helytartója. A minőséget mindenki meglesheti személyesen. A fináléról ők gondoskodnak...

 

Helyszín: Bakelit Multi Art Center
1095 Budapest, Soroksári út 164.
Nyitás: 19 óra

Kezdés: 20 óra

Facebook esemény
Bővebb információ: www.bakelitstudio.hu