zenesz_logo.pngA Presszó Tangó Libidó és a Continoom & Fekete Timea világszerte, digitálisan elérhető.

 

 

presszo_tango_libido_masik_orszag_cover_500.jpg

 

A hónapokkal ezelőtt kezdődött háttérmunka eredményeként, egy új digitális tartalomszolgáltatással foglalkozó csapat, az ECDC által a napokban felkerültek az első előadók dalai a világ minden táján elérhető digitális zeneáruházakba (Deezer, iTunes, Spotify, Amazon, stb). Az új aggregátor, az ECDC ugyan hazánkban még kevésbé ismert, az angol cég már évtizedes tapasztalattal rendelkezik a digitális zeneáruházak világában, az ECDC  munkája nyomán pedig hamarosan újabb előadók művei válnak elérhetővé világszerte több mint háromszáz zeneáruházban. Az ECDC emellett egy olyan komplex marketing– és promóciós csomagot is ad a hozzá csatlakozó előadóknak, amellyel segít dalaikat, és friss híreiket minél több platformra eljuttatni. A Presszó Tangó Libidó két albuma, valamint a Continoom & Fekete Timea dala ezentúl világszerte elérhetőek digitális formában is.

 

 

presszo_tango_libido_keletkozepeuropai_cover_450.jpg

 

 

 

 

A 2006 óta működő szentendrei Presszó Tangó Libidó zenekar első albumát 2011 nyarán jelentette meg Keletközépeurópai címmel, összefoglalva a kezdeti időszak sanzonos-rákendrollos-kocsmaforradalmár számait, köztük a kétszeres kivándorló top 10-es Levelet írok című szerzeménnyel. A második nagylemez, a 2013-as Másik ország egy hazai körutazásra és stílusok közötti kalandozásra hívja a hallgatót, a Három biciklista káziószinti punkjától, a Vulkándal pannonreggijén és a Másik ország interkontinentális latinján át a koncertkedvenc Alkonyatkor című nótáig, melynek studióváltozatában Palya Bea is szerepet vállalt. A zenekar jelenleg az aktív koncertezés mellett harmadik stúdióalbumán dolgozik, melynek megjelenése az év végére várható.

 

A rádiós játszásra szánt dalt innen tölthetitek le:

https://www.ecdc.hu/id/ptl-levelet-irok.wav

 

További Presszó Tangó Libidó információk és dalszövegek:

 

https://www.zeneszoveg.hu/presszotangolibido

https://www.facebook.com/presszotangolibido

 

YouTube csatorna:

https://www.youtube.com/presszotangolibido

 

 

 

continoom_feat_fekete_timi_angyalokkal_jatszo_440x.jpg

 

 

Continoom & Timea Fekete – Angyalokkal Játszó

 

Az Angyalokkal Játszó című dal egy elképesztően új, és eredeti fúziós zenei projekt, a Continoom, amelyben a hazai zenei éra egyik ismert énekes-dalszerzője, a Voice egykori versenyzője, Schrott Péter duettezik Fekete Timeával. Amire április elején készülnek, az egy egészen rendkívüli kezdeményezés: az Autizmus világnapja (április 2.) alkalmából mutatják be közös szerzeményüket, az Angyalokkal játszó című dalt, melynek stílusára főként a pop jellemző, de rendelkezik dupstep-es és drum & bass-es elemekkel is. A kezdeményezés az autizmussal élő emberekre igyekszik irányítani és felhívni a társadalom figyelmét, s mindenkit emlékeztetni arra, hogy – ahogyan a dal szövege is mondja: „Ember légy! Ne bánts! Keresd a világom/Azért vagyok más, mert angyalokkal játszom/Fent az élet egyszerű és csodás tudna lenni/Csak egy kicsit többet kéne idelent is ezért tenni.”

 

Ehhez a komoly és felelősségteljes témához kapcsolódóan április 2-án, Budapesten flashmob szerveződik, melyről további részleteket itt tudhattok meg:

https://aosz.hu/esemeny/angyalokkal-jatszo-flashmob-4/

 

 

 

 

 

A dal rádiós játszásra szánt változatát innen tölthetitek le:

https://www.ecdc.hu/id/continoom-angyalok-with-id.wav

 

A dal szövegét keressétek a Zeneszöveg.hu oldalán:

https://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/91438/continoom/angyalokkal-jatszo-zeneszoveg.html

 

Aki többet szeretne megtudni róla, aki szeretné, hogy dalai ne csak felkerüljenek a digitális zeneáruházakba, hanem emellé számos extra felületet is szeretne hasznosítani, minden információt megtalál a www.ecdc.hu oldalon.