zenesz_logo.pngHazánk elsőszámú swing & boogie show zenekara új énekessel, a színészként is ismert Magyar Bálinttal nyitotta meg az évet.

 

RĂŠkaBĂĄlint1k_350.jpg

Hazánk elsőszámú swing & boogie show zenekara új énekessel, a színészként is ismert Magyar Bálinttal nyitotta meg az évet. A sármos énekes azóta tökéletes összhangba került a csapat dívájával, Mihályi Rékával. A két frontember a Most légy férfi című dalhoz készülő új klipben romantikus közelségbe került egymáshoz!

 

A Group’N’Swing nagy lendülettel készül a tavaszra: új dal, új klip és áprilisban megjelenik az új album is. A Most légy férfi című dalhoz készülő videót a Boscolo Hotel egyedülállóan elegáns belső tereiben forgatták. A klip története egyelőre még titok, de Mihályi Réka azért annyit elárult, hogy álomszép ruhákban láthatjuk őt, és kacérkodásban se lesz hiány. „A forgatókönyvhez az ötletet természetesen a dal szövege adta. A klip végén kiderül, hogy az igazi férfi számomra új énekesünk, Magyar Bálint” – meséli az énekesnő. Annyi biztos, hogy bizonyára sok férfi irigykedhet majd Bálintra, aki a legalábbis már színpadon,  igazán közel került a swing és boogie zenék dívájához. „Réka fantasztikus énekesnő büszke vagyok, hogy mellette állhatok. Bevallom engem is meglepett, hogy milyen természetes módon beilleszkedtem a csapatban, mintha már ezer éve együtt dolgoznánk.” – fűzi hozzá Bálint.

 

A Group’N’Swing honlapja

Facebook