zenesz_logo.png



Éliás Gyula jr. előadóművész és zenetanár tavaszi jubileumi koncertje a Nemzeti Rákellenes Napon, azaz április 10-én kerül megrendezésre.

 

ĂŠliĂĄs_gy_400.jpg

 

 

 

Éliás Gyula jr. előadóművész és zenetanár tavaszi jubileumi koncertje a Nemzeti Rákellenes Napon, azaz április 10-én kerül megrendezésre. Ez és a közelgő húsvét adta az ötletet, hogy a Tűzoltó utcai Gyermekklinikára is elvigye a zene gyógyító erejét és a klinika kis betegeinek napját szebbé tegye egy rendhagyó énekórával és hangszersimogatóval. Éliás Gyula jr. énekével és gitárjátékával kedveskedik a gyerekeknek, beszélgetnek a zenéről, majd megmutatja, hogy mely hangszer hogyan szólaltatható meg, a gyerekek ki is próbálhatják ezeket, ha szeretnék.

 

A koncert szervezői a gyerekeket húsvéti apróságokkal, a klinika dolgozóit pedig koncertjegyekkel lepik meg.

 

A rendhagyó énekóra időpontja 2015.04.02. csütörtök de. 11 óra, helyszíne a Tűzoltó utcai Gyermekklinika aulája. Az eseményen ott lesz Király Martina is, aki a koncerten is fellép és az ügyben érintett.

 

 

 

elias jr.400.jpg

 

 

 

 

Nemrégiben megjelent új lemeze után különleges koncertre készül Éliás jr. 2015. április 10-én a MOM Kulturális Központban. Az énekművész idén tölti be 40. életévét, így a koncerten erre és 25 éves zenei pályafutásának főbb állomásaira emlékezik.


A zenés időutazásra vele tartanak barátai és pályatársai, köztük Zsédenyi Adrienn, Keresztes Ildikó, a Fourtissimo, Király Martina és Geszti Péter, akikkel közös dalt is énekelt  új lemezén.

 

Jegyrendelés és jegyinformációk: jegy.hu és jegyajánló.hu