zenesz_logo.png



A Józsefvárosi Galéria Estek keretében március 6-án és április 10-én Szalóki Ági Klub és táncház várja az érdeklődőket. Töltekezzünk zenével, tánccal és beszélgetéssel!

 

 005630_700.jpg

 

 

 

A havonta visszatérő rendezvénysorozaton Szalóki Ági különböző zenekari formációival és meghívott művészbarátaival ad koncertet a Józsefvárosi Galériában. Az estek különlegessége, hogy Ági, a táncház előtt egy-egy vendéget invitál beszélgetésre. Olyan emberekkel találkozhatunk, akik mertek új utakra lépni, és képesek voltak másokat is magukkal vinni. Hétköznapi hősök, olyanok, mint mi, vagy amilyenek mi is lenni szeretnénk...

 

A klubban március 6-án Szalóki Ági vendége Incze Adrienne, pszichiáter, kiképző mozgás- és tánc pszichoterapeuta, az Egyesület elnöke lesz. Ahol Szalóki Ági a házigazda, a vendége pedig az ismert táncterapeuta, ott biztos, hogy lesz tánc, zene és persze közös éneklés. A mozgásos kreativitás jótékony, felszabadító és integráló hatását szinte minden korban és minden tájékon felfedezték. Most megtapasztalhatjuk mi is, hogy a tánc a legősibb gyógyító művészetek egyike.

 

Április 1-én Szalóki Ági meghívott vendége Kanalas Éva énekes lesz, aki számos hazai és nemzetközi fesztiválon mutathatta be a magyar népzene kincseit. A beszélgetés és éneklés után moldvai muzsika és táncház lesz a Húrlekvár zenekarral.

 

Március 6. péntek 20 óra

Szalóki Ági klub és táncház - „Mindenütt Nő”

Vendég: Incze Adrienne pszichiáter, kiképző mozgás- és tánc pszichoterapeuta

 

Április 10. péntek 20 óra

Szalóki Ági klub és táncház

Vendég: Kanalas Éva énekes

 

Jegyárak a Józsefvárosi Galéria Esteken:

Jegyek vásárolhatók a Galéria pénztárában elővételben és a rendezvény napján a helyszínen.

Felnőtt jegy 1200 Ft (Galéria klubkártyával: 1000 Ft)

Diák és nyugdíjas jegy: 800 Ft (Galéria klubkártyával: 700 Ft)

 

 

További információ, jegy és bérletvásárlás:

Részletes programajánló, elővételi klubkártya, bérlet és jegyvásárlás,

csoportos bejelentkezés, gyerekzsúr szolgálat:

Beke Kata Tel.:  +36-30/207-8029; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Józsefvárosi Galéria és Rendezvényközpont Tel.: 313-9883