zenesz_logo.png



A sorozat első előadásán két különleges zenei egyéniséggel megáldott énekest mutatunk be Elsa Valle és Winand Gábor személyében.

 

win2.jpg

 

Az idei évtől kiemelt szándékunk, hogy párhuzamos jazz programjainkkal összekössük a két települést, közelségükre, ugyanakkor különböző adottságaikra és hangulatukra építve. Koncertjeink nem csak Budapesten, hanem stratégiai partnerünk, a Nyakas Jazz Klub szervezésében Zsámbékon is hallhatók majd. Minden egyes csütörtöki budapesti Moha Jazz Klubot egy szombati, zsámbéki koncert követ.

 

A fővárosból érkezőknek jó szívvel ajánljuk, hogy a program napján érkezzenek korábban és fedezzék fel Zsámbék kincseit, a sétautakat, műemlékeket, múzeumokat, a Romtemplomot, a Lámpamúzeumot, vagy éppen a sváb tájházat, a kiváló borokat, hangulatos éttermeket és cukrászdákat, töltsenek Zsámbékon egy kellemes napot! A zsámbéki koncert február 28-án, szombaton este 7 órakor kerül megrendezésre.

 

 

jazzjarat.jpg

 

 

 

A programról

 

A sorozat első előadásán két különleges zenei egyéniséggel megáldott énekest mutatunk be. A csütörtöki koncert egyedisége Elsa Valle és Winand Gábor személyiségéből fakad. Két olyan előadót hallhatunk, akik a világ különböző tájain születtek, majd a hely kultúráját, hangulatait, jellegzetes zenéjét magukba szívva váltak művésszé. Ez a két út ér össze ezen az estén, amikor Elsa Valle afrikai gyökerektől átitatott, a kubai dallam és ritmusvilággal megédesített hangja találkozik Winand Gábor különlegesen finomra csiszolt melodikus improvizációival, az amerikai jazz Afrikából indulva megkerüli a bolygót és közép-európai fűszereket is magába szívva, felfrissülve ismét találkozik régi önmagával.



Moha Kultúrtér 1114 Budapest, Bartók Béla út 11-13.

www.facebook.com/MohaCafe
Asztalfoglalás: +36 1 209 0658

Budapest-Zsámbék Jazz Járat
Winand Gábor-Elsa Valle Acapella Duó

2015. február 26-án, csütörtökön 19 órakor
Jegyár: 1.000 Ft