zenesz_logo.png
A lengyel Aurora DSP céget már nem kell bemutatni olvasóinknak, többször is írtunk különféle remek szoftveres megoldásaikról.

 

Aurora IR Pack Vol 1 Box 750x

 

Aurora DSP IR Pack Vol. 1

Manapság rengeteg prémium IR csomag közül választhatunk a digitális piacon, ami nagyban segíthet abban, hogy a digitális eszközeinket még élethűbben tudjuk megszólaltatni és még inkább hasonló legyen a játékérzet ahhoz, mint amikor egy analóg felszerelésen játszunk. Erre kínál most a lengyel Aurora DSP plugingyártó cég egy szintén prémium megoldást az első IR csomagjával, melyben 10 "mix-ready" impulzus válasz közül választhatunk, illetve blendelhetjük ezeket a megfelelő IR loader szoftverek segítségével.

 

cab 800xAz IR-ek három felsőkategóriás hangszóró hangját örökítik meg, a klasszikus Celestion V30-ét, a Hesu Demon-ját, valamint a Slipknot-ból ismert Mick Thomson signature Eminence DV77-ét. Az említett hangszórók karakterét ipari standard mikrofonok segítségével digitalizálták, melyek garantálják, hogy a megszólalás ennek megfelelő legyen.

 


Itt láthatjátok és hallhatjátok Hájer Gergő bemutatóját az IR csomagról, ahol hallhatjátok az IR-ek karakterisztikáját mix környezetben, 1 gitársávon középen, majd 2 gitársávon balra és jobbra panorámázva.

 

Banshee 1200


Aurora DSP Banshee Nano ének chain plugin

A Banshee Nano a lengyel gyártó új ének effekt plugin sorozatán az első megjelenése. Ezt a rendkívül egyszerű és felhasználóbarát vokál VST plugint úgy tervezték, hogy a CPU terhelése a lehető legminimálisabb legyen úgy, hogy semmiféle hiányt ne kelljen a felhasználónak elszenvedni a használata közben.

 

Aurora DSP Banshee 1100x


A szoftver az alábbiakat tartalmazza.

Dynamic Compressor

A Banshee Nano a FET és OPTO kompresszorok erejét egyesíti, melyeket a híres 1176 és LA2A modellek ihlettek. Egyetlen Dynamic gombbal egyszerre vezérelhetjük mindkét kompresszort, így könnyedén érhetünk el vele rendkívül hatásos hangzást.

Vintage és Modern mód

Két különböző módban hajthatjuk a plugint, így teljesen eltérő szaturációkat alkalmazhatunk. Míg a Vintage mód a klasszikus eszközök melegségét adja, addig a Modern mód napjaink hangzásait biztosítja, mely tiszta és végletekig precíz.

De-esser

A beépített de-esser hatékonyan csökkenti a nemkívánatos sziszegéseket, megőrizve az alapkaraktert és tiszta, professzionális végeredményt ad.

AIR mód

Az AIR mód segítségével még több fényt és csillogást adhatunk énekhangunknak, ami javítja az érthetőséget a mixben.

Lo-Fi Radio effekt

A Lo-Fi Radio effekt segítségével még érdekesebbé varázsolhatjuk hangunkat, amivel érdekes torzításokat, valamint rádió effektet tudunk létrehozni néhány gombnyomással.

A Banshee Nano plugin demóvideóit alább láthatjátok pop, metal és dark trap stílusban prezentálva processzált (akítv) és bypassed (kikapcsolt) állapotban.

 

 POP

 

 

METAL

 

 

DARK TRAP

 

 

A Banshee Nano elérhető az Apple Store-ban, így könnyedén használhatjuk az iPad és iPhone készülékeken egyaránt. Amennyiben bárki kedvet kapott bármelyik új, vagy régi Aurora DSP termékhez, az alábbi digitális kuponkóddal most 20%-os kedvezményt biztosítunk, amit a gyártó felületén tudtok érvényesíteni.
Kuponkód: GERGOHAJER

https://auroradsp.com/