zenesz_logo.png2016. január 1-jétől a Magyarországon vásárolt, magyar importőrtől származó Focusrite eszközökre 3 év garancia és 5 év szavatosság érvényes!

 

Focusrite_700.jpg

 

 

 

Az angol Focusrite kiváló minőségű audio interfészei, audio konverterei és mikrofon előerősítői jól ismertek és kedveltek idehaza is. Korábban mi is beszámoltunk belépőszintű, elsősorban otthoni stúdiók számára javasolt csomagjáról. Természetesen a cég professzionális felhasználásra is gyárt a legkülönbözőbb portokkal ellátott interfészeket.

 

Most két jó hírünk is van a Focusrite termékeivel kapcsolatban. Az első, hogy elindult a Focusrite magyar nyelvű weboldala, amit a http://www.focusrite.hu/ címen érhettek el. Itt a termékek bemutatásán túl a márkával kapcsolatos friss információkat is olvashattok, illetőleg a Focusrite termékeit értékesítő hazai boltok listája is megtalálható, elérhetőséggel együtt.

 

A második fontos hír, hogy a Magyarországon vásárolt, magyar importőrtől származó Focusrite eszközökre 3 év garancia és 5 év szavatosság érvényes. Ez kuriózum a régióban, ezért érdemes figyelnie a vásárlóknak, hogy magyarországi székhelyű boltból vásároljanak, olyanból, amely magyar nagykereskedőtől szerzi be a Focusrite termékeit.

 

Focusrite ingyenes regisztráció:

 

http://www.focusrite.hu/garancia-regisztraacutecioacute.html

 

 

 

www.novation700.jpg

 

 

Ezzel egyidejűleg, a szintetizátorokat, MIDI kontrollereket, szoftvereket gyártó Novation cég magyar nyelvű weboldala is elkészült. Ez a site is rendkívül informatív, itt is a termékek puszta bemutatásán túl, rendelkezésre állnak a márkaboltok és egyéb értékesítési pontok elérhetőségei és más lényeges a Novation-nel kapcsolatos információk.

 

http://www.novation.hu/

 

Ami a 3 év garanciát és 5 év szavatosságot illeti, a Novation márkára is ugyanazok a kedvező feltételek érvényesek, mint a Focusrite-ra. Érdemes a lehetőséget kihasználni, és elektronikus regisztráció útján igénybe venni az ingyenes garancia- és szavatossághosszabbítást!

 

Novation ingyenes regisztráció:  

 

http://www.novation.hu/garancia-regisztraacutecioacute.html