zenesz_logo.pngA GXD sorozatú erősítők a beépített jelfeldolgozó processzornak köszönhetően tökéletes megoldást kínálnak mindennemű hangosítási feladatra.

 

700_XL.jpg

 

 

A QSC új erősítő szériája két modellből áll: a GXD 4-ből és a GXD 8-ból. A QSC márkát ismerők számára a „GX” típusjel már ismerősen cseng: ez a megnevezés a legkedvezőbb ár-kategóriájú családot fedi! Úgyhogy QSC minőség kedvező áron! A GXD család fontos jellemzője, hogy ez a sorozat már rendszerprocesszorral van ellátva. A beépített DSP természetesen lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy saját preseteket hozzanak létre.

 

A QSC nemzetközi elismertségét és sikereit a megbízhatóság és a teljesítmény folyamatosan új szintre emelésének köszönheti, ezt példázza az új erősítő széria is.

 

GXD 4 | GXD 8          

 

A GXD sorozatú erősítők a beépített jelfeldolgozó processzornak köszönhetően tökéletes megoldást kínálnak mindennemű hangosítási feladatra.  A professzionális minőség, melyet a QSC márka fémjelez és a hosszú távú megbízhatóságra fókuszáló tervezés és gyártás, mind szerves része a GXD sorozatnak. A modern külső, a sokrétű routing, a kis súly, a digitális jelfeldolgozás, a fejlett védelmi áramkörök és a GXD sorozat által képviselt valós értékek azok, melyeket mindenki tud (és akar) használni.

 

 

600_XL.jpg

 

 

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a QSC hazai forgalmazója, az Interton Group, már elkészítette a GXD szériához tartozó magyar nyelvű termékoldalt. Olvashatunk itt a digitális jelfeldolgozásról, a digitális limiterről, a sorozat egyéb jellemzőiről és természetesen részletes specifikációt is kapunk.

 

A QSC GXD magyar nyelvű termékoldala: http://qsc.hu/qsc_gxd