zenesz_logo.png



Ezúttal négy – szerintünk jó ár/érték arányú – hasznos kiegészítőt mutatunk be, köztük két speciális táskát, egy tablet tartót és egy kábeldobot.

Korábban már többször írtunk a zenészek és technikusok életét megkönnyítő különböző kiegészítőkről, amiket persze lehet nélkülözni, de ha elfogadható áron beszerezhetők, akkor nem sok értelme van barkács megoldásokon törni a fejünket.

LDUBAG 5 700x


Univerzális szállítótáska vezeték nélküli rendszerekhez

Sok énekes és hangszeres számára a vezeték nélküli rendszer jelenti a továbblépést, mert mozgásszabadságot biztosít a színpadon. De hová tegyük a saját berendezésünket, amikor kialszanak a fények és indulunk a következő fellépésre? Bedugjuk egy tokba, vagy hátizsákba és reménykedünk, hogy a vezeték nélküli mikrofon, vevő, antennák és a többi a következő helyszínen is simán működni fog. Az LD Systems kifejlesztette az U-Bag-et – egy univerzális szállítótáskát vezeték nélküli szettek, vagy fülmonitor rendszerek számára – ezt szeretnénk bemutatni.

LDUBAG 10 650x

Az elegáns és masszív kialakítású, víztaszító LD Systems U-Bag szállítótáska helyet biztosít minden féle rack méretű LD Systems vezeték nélküli készletnek csakúgy, mint más gyártók legnépszerűbb modelljeinek. Az U-Bag belső kialakítása helyet nyújt egy vevőegységnek, egy vezeték nélküli mikrofonnak, két zsebadónak, antennáknak, tápegységnek, headsetnek, elemeknek és egyéb tartozékoknak. A kialakított rekeszeknek köszönhetően mindennek fix helye van, így az eszközök nem esnek egymásra szállítás során. A külső borítás és a cipzár masszív kialakítású, víztaszító és pormentes védelmet biztosít berendezéseknek a szállítás során.

Az U-Bag kényelmesen vihető mind a vállon átvetett felcsatolható pánttal, mind kézben. Az LD Systems mindenre gondolt, hogy a vezeték nélküli rendszer a legkényelmesebb és legbiztonságosabb körülmények között legyen akkor is, amikor már nem vagyunk a színpadon.

Méretek: 350 x 420 x 100 mm (mélység x szélesség x magasság)
Súly: 1,05 kg
Ár: 18 550 forint

 

KCABLEBAGL 1 700x

Adam Hall univerzális Orgaflex táska

A kábelek és egyéb tartozékok rendszerezésére szolgáló hatékony és kiváló minőségű, praktikus párnázott rekeszekkel rendelkező, L méretű táskával a kábeli zűrzavar elkerülhető. Az ORGAFLEX® L rendezőtáska két különálló rekesszel, ergonomikus fogantyúval és levehető vállpánttal rendelkezik.

Az elülső rekesz három hálós zsebből áll, amelyekben speciálisan a kábelek számára kialakított rugalmas pántok találhatók, egy másik pedig a hosszabb kábelek számára. Ezen kívül egy cipzáras hálós zseb is van pl. táblagépek, hangolók vagy más hasonló eszközök tárolására. A hátsó rész elegendő helyet kínál 6 pedálnak (például a Palmer Pocket Ampnek), hálózati kábeleknek, vagy akár kottáknak, multieffekteknek és power bankoknak. Ráadásul a mellékelt térelválasztók segítségével rendet teremthetünk a kisebb alkatrész repertoárban is.

KCABLEBAGL 10 700x

Méret: 400 x 275 x 140 mm (hosszúság x szélesség x magasság)
Súly: 0,70 kg
Ár: 13 900 forint

 

K3CD10PWR 1 700x

Adam Hall tápkábel kábeldobon

Az Adam Hall számos méretben, kábellel vagy anélkül, sőt elemenként is gyárt és kínál kábeldobokat. Ezekből most a legújabb, áprilistól kapható 4 darab Schuko csatlakozóval felszerelt, 10 méteres Adam Hall 3 Star CD 10 PWR hálózati kábeldobot ajánljuk olvasóink figyelmébe. A négy Schuko aljzatot túlmelegedés elleni védelemmel és gyerekzárral is ellátták.

Ez a kicsi és kézreálló kábeldob 10 m hosszú PVC köpenyű (H05VV-F) tápkábellel és 3 x 1,5 mm2 belső kábel keresztmetszettel rendelkezik. Az ergonomikus fogantyú és a mindössze 1,5 kg-os összsúly, valamint a masszív dobtest teszi ezt a kis eszközt hű társsá a mindennapokban, akár zenekari, akár otthoni környezetben is.

Terhelhetőség: 3200 W (230 V)
Terhelhetőség feltekert állapotban: 1100 W (230 V)
Ár: 10 800 forint

 

19765 000 55 Detail 1 650x

König & Meyer univerzális tablet tartó

A tabletek különösen sokoldalú eszközök, nem csupán üzleti- vagy magáncélra hasznosak, hanem stúdióban és színpadon is gyakran használjuk őket. Praktikusságuk ellenére kényelmes és biztonságos elhelyezésük mindig kihívást jelent. Erre kínál megoldást a König & Meyer állványcsőre rögzíthető Biobased tablet tartója.

A kényelmes rögzítő mechanizmussal ellátott univerzális tablet tartó 10-16” x 7-13” méretű készülékekhez készült. A tartó átfogása 155-307 mm között állítható. A tablet tartó biológiai alapú műanyagból készült, 50-100%-ban tartalmaz megújuló növényi nyersanyagokat, ezáltal segít megőrizni a korlátozott mértékben rendelkezésre álló kőolajat és csökkenteni a veszélyes CO2 kibocsátást.

19765 000 55 Detail 2 650x

A tartó a tokkal együtt 20 mm vastagságú tableteket is képes fogadni. A túlnyúló szorító pofák gumipárnákkal rendelkeznek, biztos tartást garantálnak és a rezgésből származó nemkívánatos zajokat is csökkentik. A készüléken lévő kezelőszervek funkcióját nem korlátozzák. A tartó dönthető és forgatható, minden felhasználó saját igényei szerint állíthatja be. A csukló mozgása a szorítócsavar segítségével a lazától a szorosig állítható. A tartókar 30 mm átmérőjű állványcsőre való rögzítést tesz lehetővé.

Dőlésszög: 0-90°
Súly: 0,58 kg
Ár: 14 846 forint

További részeleteket az itt bemutatott eszközökről az  https://elimex.hu/ oldalon találsz.