zenesz_logo.pngAz ESP Guitars egy különleges ingyenes zenei oktatócsomaggal lepi meg világszerte minden vásárlóját, aki az idei év végéig dönt egy ESP vagy LTD gitár mellett.

Bármely új ESP/E-II/LTD gitár vagy basszusgitár megvásárlásával az új tulajdonos háromhavi ingyenes elérést kap a neves hollywoodi kortárs zenei főiskola, a Musicians Institute hét különböző, angol nyelvű, haladó szintű online mintakurzusához, melyek a következők: gitár, basszusgitár, ének, dob, vizuális média, billentyű, valamint zeneelmélet. Minden újdonsült ESP gitártulajdonos emellett PDF formátumban megkapja a Musicians Institute gitár és basszusgitár technikai kurzusainak teljes tanrendjét is. A csomagban kínált kurzusok megegyeznek azokkal, melyek segítségével a Musicians Institute jelenlegi diákjai is tanulnak, neves oktatók közreműködésével.

Az ingyenes kurzusokon való részvételhez pedig az ESP/E-II/LTD gitárok vásárlóinak nincs is más teendőjük, mint feltölteni a vásárlást igazoló dokumentumot az alábbi weboldalra:  https://www.espguitars.com/pages/mi-online-x-esp-purchase

Ha készen állsz rá, hogy akár most még jobb zenész váljon belőled, töltsd ki az űrlapot az ESP oldalán, és mellékeld hozzá a vásárlásnál kapott blokkot. Az ESP a vásárlás ellenőrzése után elküldi számodra a regisztrációs linket, amivel igénybe vehetők a Musicians Institute ingyenes online mintakurzusai. A márka köszönetét fejezi ki, hogy egy ESP gitár mellett döntöttél, és reméli, sikerül a legtöbbet kihoznod a Musicians Institute és az ESP által kínált remek lehetőségből!

Általános feltételek

  • Csak a 2022. május 1. és 2022. december 31. között vásárolt gitárok vesznek részt az akcióban
  • Csak a hivatalos ESP kereskedőktől vásárolt gitárok vesznek részt az akcióban. (Az eBay-en és más weboldalakon jelenlévő viszonteladók nem számítanak hivatalos kereskedőknek.)
  • A vásárlást igazoló dokumentumnak tartalmaznia kell a bolt nevét, a vásárlás dátumát, az árucikk megnevezését, a gitár sorozatszámát, valamint annak árát. (Csatolni kell a vásárlásnál kapott blokkot.)
  • A fenti ajánlat világszerte érvényes.
  • Az akció teljes szabályzata az ESP weboldalán érhető el.

https://www.espguitars.com/main