zenesz_logo.png



A Warwick Idolmaker basszusokat eddig a cég Custom Shop Masterbuilt részlege készítette, de 2019-ben a Rockbass sorozatban is megjelennek ezek a gitárok.

 

rockbass idolmaker 700x.jpg

 

 

 

A különleges fazonú Framus Idolmaker gitárok basszus megfelelői 2018-ban a Warwick basszus sorozatában jelentek meg először. Az első Warwick Idolmaker basszusokat a cég Custom Shop Masterbuilt részlege készítette, az áruk is ennek megfelelő volt. 2019-ben az Idolmaker basszusok a cég kedvezőbb árú Rockbass sorozatában is megtalálhatók, négy- és öthúros változatban.

 

 

idolmaker close 700.jpg

 

Idolmaker - Vintage Sunburst

 

 

Az új Idolmaker basszus domborított teste mahagóniból készült, csavarozott, többrétegű jávorfa nyakkal, melyet ekanga csíkok díszítenek. A wenge fogólapra 20 nikkel-ezüst érintő és Just a Nut III felső nyereg került. A két passzív vintage MEC single coil pickup mellett kétutas Active Rockbass elektronika is dolgozik, amit Volume, Treble, Bass, és Balance gombokkal kezelhetünk. A hangerő potin egy húzó-nyomó kapcsolóval kapcsolhatjuk be az aktív elektronikát.

 

 

idolmaker back 700x.jpg

 

 

A RockBass® Idolmaker gitárokra Warwick húrgépeket, két részből álló Warwick húrlábat szereltek, a gitár Warwick RED húrokkal, Warwick biztonsági hevedertartókkal és króm szerelvényekkel lesz kapható július második felétől. Az új basszusok Black, Burgundy Blackburst és Vintage Sunburst színekben lesznek elérhetők.

 

Tájékoztató árak, RockBag® Student Line tokkal:
Warwick Rockbass Idolmaker 4 húros – 1099 EUR
Warwick Rockbass Idolmaker 5 húros – 1149 EUR

Bővebben: Warwick