zenesz_logo.pngAz AMPLIFi Remote iOS alkalmazáson keresztül gyakorlatilag korlátlan számú hangszín érhető el, a kombó 5 hangszórós 75 wattos sztereó hangrendszerrel, továbbá egyedi, modern megjelenéssel, és Bluetooth kapcsolattal rendelkezik.

 

Line6_AMPLIFi_guitar_amp_r16827_700.jpg

 

A Line AMPLIFi 75-re az is mondhatnánk, hogy a gyártók újra feltalálták a gitárerősítőt. Az AMPLIFi Remote iOS alkalmazáson keresztül gyakorlatilag korlátlan számú hangszín érhető el, a kombó 5 hangszórós 75 wattos sztereó hangrendszerrel, továbbá egyedi, modern megjelenéssel, és Bluetooth kapcsolattal rendelkezik.

 Amp  AMPLiFi700.jpg

 

A Line 6 AMPLIFi 75 belsejében 5 hangszórós 75 W teljesítményű hangrendszer dolgozik, ami egy 8”-os egyedi gyártású hangszóróból, két középfrekvenciás sugárzóból és két magassugárzóból áll. A kombó ezzel a forradalmian új többhangszórós kialakítással olyan hangzást produkál, amelyre semmilyen más erősítő nem képes.

Az erősítőt 4 gyári presettel szállítják, de megtalálhatóak rajta a szokásos szabályzási lehetőségek is: GAIN, BASS, MID, TREBLE, FX, REVERB, vagyis iOS eszköz nélkül is működtethető a kombó. Mindazonáltal, ahhoz, hogy ki tudjuk használni az AMPLIFi 75 tudását, szükség van az iOS7 AMPLIFi Remote appra.

 

APP  AMPLiFi 600.jpg

 

Az AMPLIFi Remote appal hozzáférhetünk több mint 200 legendás gitárerősítőhöz és effekthez úgy, hogy egyszerre 8 effektet tudunk használni. Az így beállított hangzást Bluetooth kapcsolat segítségével kábel nélkül eltárolhatjuk az erősítőben. Hatalmas mennyiségű, különféle stílusú, felhőben tárolt hangszín is elérhető az alkalmazással. A Line 6 hangszín összehasonlító technológiájával bármely dalban hallható hangszín „előállítható”. Egyszerűen csak ki kell választani egy dalt a zene könyvtárból és az AMPLIFi a felhőben megkeresi és beállítja az abban hallható gitárhangot.

 

DV016_Jpg_Large_1382119029236_G.jpg

 

Ha jammelni akarunk kedvenc backing track-ünkkel, bármilyen Bluetooth kompatibilis eszközt (Android, iOS, Mac vagy PC) csatlakoztathatunk az AMPLIFi 75-höz, ami így lejátssza a tracket a 4 hangszórós rendszeren, a gitár pedig a fennmaradó egyedi gitárhangszórón keresztül fog szólni.

A Line AMPLIFi 75 a hagyományos gitárerősítő fogalmát újraértelmezi és a kombót olyan különleges és fejlett tulajdonságokkal ruházza fel, amelyek minden gitáros számára izgalmasak lehetnek.

Line 6 AMPLIFi 75

Teljesítmény: 75 W

Hangsugárzók: 8”-os egyedi gyártású hangszóró, 2 középfrekvenciás sugárzó, 2 magassugárzó

¼”-os (6,3 mm-es) jack bemenet

1/8”-os sztereó AUX bemenet

¼”-os fejhallgató kimenet

Tap tempó szabályzási lehetőség, hangológép

4 gyári fedélzeti preset (appon keresztül korlátlan mennyiségű preset)

Effektezett/száraz hang keverési lehetőség

Line 6 FBV MkII-vel kompatibilis

USB kapcsolat

Bluetooth kapcsolat,  Android, iOS, Mac és PC kompatibilis

Ára: £ 299.-

 

AMPLIFi Remote iOS7 app

70 erősítő, 100 effekt, 20 hangfal emulálása

Egyszerre 8 effekt használható

Erősítő paraméterek kábel nélkül, távolról állíthatóak

Automatikus tone matching technológia

1000 feletti online elérhető hangzás

A hangszínek a felhőben megoszthatóak

A felhőben korlátlan mennyiségű preset tárolható

Kompatibilitás a következő eszközökkel: iPod touch (5. generáció), iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPad (3. és 4. generáció), iPad 2 és iPad mini