zenesz_logo.pngA Laney története során először lép be a digitális plugin piacra, mégpedig méltán híres hi-gain erősítője, az IronHeart 120W tűpontos digitális másolatával.

2024-ben ez logikus döntés volt a gyártó részéről, hiszen a digitális gitározás egyre népszerűbb a hangszerkedvelők körében. A plugint a lengyel Aurora DSP cég csapata fejlesztette a Laney székhelyének falain belül.

 

IronHeart 1 750x

 

Mit tartalmaz a plugin?

A plugin szíve, maga az IronHeart 120W erősítőszimuláció. Egy modern hangzású hi-gain erőmű tűpontos digitális reprezentációja. Individuális 3 csatornás előerősítővel, tiszta- ritmus- és szóló csatornákkal, valamint az IronHeart termékcsalád kimeneti szekcióival, amely dinamikájáról, hangszínéről, visszhangjáról és a teljesítményéről híres.

 

IronHeart 2 750x

 

Ládaszimuláció

A ládák minden gitárhang fontos részét képezik. A pluginben két kiváló Laney láda közül választhatunk. Ezenkívül számos mikrofont rakhatunk virtuálisan a ládák elé, melyeknek a pozícióját és dőlésszögét szabadon meghatározhatjuk.

 

IronHeart 3 750x

 

Stomp szekció

A fizikai valóságban különböző pedálokkal egészen elképesztő hangzásokat lehet kicsikarni egyes erősítőkből. Nincs ez másképp a digitális világban sem! A Black Country Customs Monolith és Steelpark pedáljai segítségével teljes kontroll alatt tarthatjuk az erősítőt, ami még több lehetőséget biztosít, hogy pontosan azt a hangkaraktert tudjuk előállítani a pluginben, mint amit fejben elképzeltünk.

 

 IronHeart 4 750x

 

Effekt rack

A kedvenc lemezeinken hallható gitárhangzás nem csak egy adott gitár, egy erősítő, egy láda és a stúdiószobának a hangja. Ezek mellett általában számos egyéb kiegészítő eszköz található a felvételi láncban, ami szintén megtalálható a plugin effekt rackjében. Olyan stúdióminőségű eszközöket találunk ezen szekcióban, mint a 10 sávos EQ, a limiter, a delay, vagy éppen a zengető. Az IronHeart plugin nemcsak DAW szoftverek inzertjében használható, hanem nemes egyszerűséggel standalone változatban is teljeskörűen alkalmazható. A jelenlegi verzióban is számos gyártói, valamint különböző előadók által létrehozott presetekkel játszhatunk, de a következő frissítéstől az Omega Diatribe és Vented formációkból ismert Hájer Gergő presetjei is megtalálhatók lesznek, ami garantálja a korszerű metal gitár hangzás alapját!

 

 

Aki kedvet kapott, hogy kipróbálja a plugint, 14 napig ingyenes megteheti, ezután pedig az alábbi kód használatával -20%-os kedvezményt kaphat a teljes verzióhoz: GERGOHAJER.

Hájer Gergő Facebook: https://www.facebook.com/gergo.hajer
Hájer Gergő YouTube: https://www.youtube.com/@GERGOHAJEROFFICIAL