zenesz_logo.pngA BOSS januárban mutatta be a világ első teljesen vezeték nélküli gitárerősítőjét, a Katana-Airt.

katana_air_transmitter_gal_700.jpg

 

 

Kezdjük a legfontosabbal: a BOSS Katana-Air is tudja a népszerű Katana erősítő sorozat kivételes hangszíneit, az öt jól elkülönülő erősítő karaktert – a ragyogó Clean-től a BOSS saját high-gain Brown hangzásáig – és az Katanaval megkapjuk a nagyszerű ötven BOSS effektet is.

 

A kompakt, elemmel is működtethető alacsony latency-t biztosító wireless technológia és a bármely elektromos gitárhoz csatlakoztatható vezeték nélküli adóegység a Boss saját fejlesztése. Ez a technológia valódi szabadságot kínál a gitárosoknak, akik a Katana Airrel bárhol gyakorolhatnak, jammelhetnek anélkül, hogy a gitárkábellel, a tápkábellel, vagy effektpedálokkal kellene bajlódniuk. Együtt játszhatnak a Bluetooth-on keresztül az iOS, vagy Android okostelefonról az erősítőre küldött zenékkel, a BOSS Tone Studio alkalmazással pedig könnyedén szerkeszthetik a hangszíneket és az effekteket.

 

 

 

katana-air_top_gal_700.jpg

 

 

Biztos vannak olyan gitárosok, akik úgy vélik, hogy a vezeték nélküli rendszerek inkább színpadra valók, de a többségben vannak azok, akik ezt a kényelmet otthonukban is szeretnék élvezni. A BOSS Katana-Air egyetlen töltéssel 12 óra játékidőt biztosít, és még mozgásérzékelővel is ellátták, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy automatikusan bekapcsol, amikor felvesszük a gitárt. A jeladót újratöltéshez erősítő tetején elhelyezett dokkolóhoz kell csatlakoztatni, ilyenkor az optimalizált vezeték nélküli kapcsolatot is létrehozza, vagyis amikor ismét használjuk, nincs szükség semmiféle beállításra.

 

 

transmitter_gal_150x.jpg

A Katana-Air két, egyedileg hangolt hangszóróval felszerelt sztereó erősítő, ami ha a tartozék hálózati adapterrel használjuk 30 W-ot, ha elemmel, akkor 20 W-ot teljesít. Ugyanazokat a funkciókat, hangszíneket, effekteket megtaláljuk rajta, mint a Katana sorozat nagyobb erősítőin, Brown, Lead, Crunch, Clean, Acoustic erősítő karakterek állnak rendelkezésünkre. Kedvenc erősítő- és effektbeállításainkat hat belső memóriahelyen tárolhatjuk el. A csendes gyakorlást erősítő-szimulációval ellátott sztereó fejhallgató/felvevő kimenet teszi lehetővé, az AUX bemenethez pedig külső eszközöket csatlakoztathatunk.

 

 

 

Fontosabb technikai adatok:


Teljesítmény: 2 x 10 W; 2 x 15 W
Hangszórók: 2 x 3” egyedi hangszóró
Ki- és bemenetek: 6,3 mm jack, gitárbemenet; 3,5 mm sztereó jack AUX IN; 3,5 mm sztereó jack PHONES/REC OUT; 6,3 mm jack jeladó bemenet, USB B type, Bluetooth képesség
Tápellátás: AC/DC 13 V adapter, vagy 8 x AA alkáli elem, vagy 8 x AA Ni-MH újratölthető elem
Méretek: 350 x 181 x 144 mm
Súly: 2,2 kg
Tartozék: hálózati adapter, vezeték nélküli jeladó, kezelési útmutató

 

 

 

 

További információk és ár: https://www.hangszeraruhaz.hu/boss-katana-air-gitarerosito/P35864