zenesz_logo.pngEzzel az AI technológiát alkalmazó modellező pedállal bármilyen erősítő, láda vagy effekt hangját magaddal viheted a színpadra, és ráadásul még az ára is kedvező.

A Tonex Pedal olyan többfunkciós gitárpedál, ami AI technológiát használ a világ legkeresettebb erősítő, láda és pedál hangzásának modellezéséhez és amivel színpadon is megszólaltathatod a TONEX Tone Model-jeit. Olyan sound-okkal játszhatunk számítógép bevonása nélkül, amelyek tökéletes hűséggel adják vissza a legendás analóg felszerelések hangját. Több száz erősítő, láda, pedál és teljes rig capture közül válogathatunk, beleértve az 1000 letölthető prémium Tone Model bármelyikét és a korlátlan felhasználói letöltéseket.

 

IK Multimedia AmpliTube Tonex effekt pedal 600x

 

A Tonex Pedal egyben alacsony zajszintű, 24 bit / 192 kHz minőségű USB audio interfészként is használható 123 dB dinamikatartománnyal az 5 Hz - 24 kHz-es frekvenciatartományban, ami elképesztő hangminőséget jelent. Exkluzív VIR™ többszörös impulzusválaszú (multi IR) ládák, egyedi IR Loader, Noise Gate, EQ, kompresszor és öt sztereó reverb áll rendelkezésünkre az erőteljes színpadi hangzás kialakításához.

A pedál a teljes MIDI vezérlésnek és az expression pedál bemenetének köszönhetően integrálható bármilyen rendszerbe. Az eszköz mellé járó csomag tartalmazza a TONEX MAX szoftvert, ami standalone alkalmazás és plug-in formájában is létezik, és mellyel Tone Model-eket készíthetünk, rendszerezthetünk és megoszthatunk, ugyanakkor hangkönyvtárként is szolgál, valamint az AmpliTube 5 szoftvert is tartalmazza.

A TONEX Pedal mellé mostantól hozzáférést kapunk a prémium Tone Partner kollekcióhoz, amiben olyan egyedi és magas minőségű Tone Model-eket találsz, amelyeket precíz beállításokkal és eszközökkel rögzítettek a legjobb kreátorok. Zökkenőmentesen böngészhetsz, próbálhatod ki és vásárolhatod meg a Tonex Collections névre keresztelt gyűjtemény presetjeit a TONEX szoftveren belül. A TONEX Collections segítségünkre van abban, hogy megfizethető módon bővítsük a felszerelésünket a világ legjobban szóló erősítőivel és pedáljaival.

 

TONEX Pedal Back 1300x

A TONEX Pedal lehetővé teszi, hogy eltároljuk és élőben, színpadon használjuk a világ legjobb és legelismertebb erősítő, láda és pedál hangzásait, melyeknek modellezéséhez AI technológiát használt a gyártó. Választhatunk a világ legkeresettebb erősítői, ládái és pedáljai közül – vagy a saját ízlésed szerint alakíthatod ki a felszerelésedet, akár percek alatt – majd egy gombnyomásra előhívhatod őket élesben egy koncerten.

A TONEX Pedal egy olyan megfizethető eszköz, ami a világ legkeresettebb felszereléseit teszi elérhetővé számunkra, a ritka, egyedi vintage erősítőktől kezdve, egészen a legmodernebb hi-gain cuccokig bezárólag.

 

IK Multimedia AmpliTube Tonex effekt pedal angle 700x

A TONEX Pedal főbb jellemzői

High-end tervezés a tökéletes hangzásért

A 24 bites, 192 kHz-es jelfeldolgozással, a rendkívül széles 5 Hz–24 kHz frekvenciaválasszal és a 123 dB dinamikatartománnyal a TONEX Pedal biztosítja, hogy a hangszered hangja olyan jól szóljon, ahogy még soha nem hallottad, már azelőtt, mielőtt eljutna a TONEX lenyűgöző modellezőjébe.

Teljes színpadi felszerelés egy pedálban

A TONEX forradalmi technológiája lehetővé teszi, hogy mindent modellezhess, egyetlen pedáltól, egészen a teljes pedál-, erősítő- és láda kombóig. A TONEX Pedal még tovább megy, és lehetővé teszi számodra, hogy a formáld a hangszín karakterét, akár élő körülmények között is.

ERŐSÍTŐ/RIG: Akár 150 preset közül válogathatsz bármikor. Betölthetsz bármilyen kombinációt a pedál-, erősítő-, láda és teljes felszerelés lehetőségek közül. 

VIR LÁDA: Használd az IK Multimedia díjnyertes, többszörös impulzusválasszal dolgozó VIR™ láda és mikrofon szimulációját, hogy beállítsd a tökéletes láda hangot bármilyen helyzetben.

IR LOADER: Töltsd be a saját szokásos IR fájljaidat, hogy felfedezd a Tone Model-ek és a saját impulzusválaszaid kombinációit.

EFFEKTEK: A TONEX Pedal tartalmaz egy Noise Gate-et, egy parametrikus EQ-t, egy kompresszort, és 5 sztereó reverbet, amelyek az AmpliTube X-SPACE pedálból származnak.

Ezek mindegyike az egyedi hangszínformálási lehetőségeket kínálja egyetlen pedálban, és akár 150 előbeállítást is menthetsz, amelyeket 50 bankba csoportosít a rendszer, mindegyikben 3 előbeállítási lehetőséggel, ezzel biztosítva végtelen lehetőségű hangzást egyetlen hordozható felszerelésből.

 

ToneX Pedal IMG 0047 r 750x

 

Turnéra kész dizájn és funkciók

Az Olaszországban tervezett és készített TONEX Pedal kompakt, eloxált alumíniumból készült burkolattal rendelkezik, amely jól bírja a turnézás okozta igénybevételt. MIDI bemenettel és kimenettel rendelkezik, így csatlakoztathatsz magas minőségű effekt pedálokat, például a X-GEAR sorozatból, hogy egy teljesen programozható pedálboardot hozz létre, vagy egyszerűen hozzáadhatod a TONEX Pedalt a turnéfelszerelésedhez, és használhatod az expression pedál bemenetét az összes paraméter valós idejű vezérléséhez.

Határtalan hangszíngyűjtemény

A TONEX több, mint egy pedál. Ez egy hangszín ökoszisztéma, a hardverek teles skálájával, szoftverrel és alkalmazásokkal, hogy a hangzásaidat zökkenőmentesen elvihesd bármilyen irányba, a DAW szoftvereden és a plugin-eken keresztül a stúdióba, vagy mobil eszközödre gyakorlás céljából. Azokhoz a kedvenc Tone Model-ekhez is hozzáférhetsz, amelyeket nemcsak a TONEX Pedalról, hanem a ingyenes TONEX szoftverből és az ingyenes TONEX iOS alkalmazásból is elérhetsz.

 

ToneX Pedal IMG 0065 sru 750x

 

Teljes stúdió integráció

A TONEX Pedal hangélménye túlmutat a színpadon. Ne csak a felszerelésed modellezésére használd a mellékelt TONEX MAX szoftvert, hanem önállóan, vagy egy pluginként is, amelyet a DAW szoftvereddel, vagy közvetlenül az AmpliTube 5-tel integrálva élvezhetsz stúdió sessionök közben, ugyanazzal a beállítással, amit élőben is használsz. A maximális kényelem érdekében a TONEX Pedal tartalmaz egy teljes verziójú AmpliTube 5-öt, hogy integrálhasd a kialakított Tone Model-eket a világ egyik legjobb erősítő és effektszoftverébe.

Készülj fel a koncertekre könnyedén

A TONEX szoftver tartalmaz egy belső könyvtárat, amely lehetővé teszi, hogy böngéssz, összeállíts, szerkessz és betölts Tone Model-eket és preseteket. Másodpercek alatt eléred a hatalmas hangkönyvtárat az egyszerű drag and drop módszerrel működő felületen.

Az alábbi videóban a méltán híres hi-gain erősítő, a Peavey 5150 beépített capture-ét hallhatjátok mix környezetben.

 

 

IK Multimedia AmpliTube Tonex specifikáció

Modellező gitáreffekt pedál, 150 preset
Fejlett AI Machine Modeling technológia a hiperrealisztikus hangmodellekhez
Kompakt kialakítás
50 bank, egyenként 3 testreszabható presettel
Csendes gyakorlás fejhallgató kimenet segítségével
Teljes MIDI implementáció a fejlett rigek vezérléséhez
IR modellek importálása harmadik féltől
Fejlett VIR hangfal technológia testreszabható mikrofonelhelyezéssel
A beépített USB-porttal audio interfész funkciók a felvételhez és az előbeállítások kezeléséhez
Tartalmazza a TONEX MAX all in one, valamint az AmpliTube 5 szoftvert
Bármely DAW szoftverrel könnyen használható
Hozzáférés a ToneNET-hez: több ezer prémium és ingyenes Tone Model letöltése
Színpadképes, jól látható kijelző
Robusztus eloxált alumínium váz
150 testreszabható preset
MIDI ki-/bemenet
Ultra alacsony zajszintű, 24 bites/192 kHz-es átalakítók
5 Hz-24 kHz frekvenciaátvitel
Akár 123 dB dinamikatartomány
USB-csatlakozás/ 24 bites/44,1 kHz-es audio interfész
Expression pedál bemenet bármely paraméter vezérléséhez
Fejhallgató kimenet
Tartozékok: hálózati adapter, USB kábel
Méret: 176 mm x 142 mm x 55 mm
Súly: 906 g