zenesz_logo.png



A KHDK Annihilator pedál visszatért és dögösebb, mint valaha: kapott egy új, precízen szabályzó Octatone potit és egy teljesen független Boost áramkört.

A KHDK Custom Shop* műhelyében készült Annihilator II egy Octaver és egy Booster egy egységbe építve, kiegészítve egy un. Octatone szabályzóval, amivel az egy oktávval mélyebb sound-ot tudjuk kezelni.

A pedálon a két lábkapcsolón kívül – melyekkel a Octave és Boost effekteket tudjuk aktiválni – még négy potméter áll rendelkezésünkre. Talán a legfontosabb azt kiemelni, hogy a pedál három különböző jelútra küldi a gitárjelet, a jelutak mindegyikének végén egy dedikált potméterrel tudjuk a három jel tökéletes mixét kialakítani. Az Annihilator II jól használható mélyebbre hangolt gitárokkal és basszusgitárral is.

hallloween 700x

A halloweeni kiadás - már nem kapható - sold out

 

A Direct tekerővel az eredeti, száraz gitárjel szintjét tudjuk szabályozni. Az Octave gomb jobbra tekerésével egy oktávval mélyebb hangot tudunk hozzákeverni a száraz jelhez. A mélyebb oktávot egy analóg áramkör állítja elő, megtartva az eredeti hangszínt.

Az Octatone poti tulajdonképpen egy félparametrikus alul áteresztő szűrő, ami kizárólag az egy oktávval mélyebb jelre van hatással. Jobbra tekerve hegyesebb, szinti-szerű hangszint kapunk, míg az ellenkező irányba állítva lágyabb, mélyebb hatású sub-bass hangzás érhető el. A középső állás a két hangszín ideális mixét adja. (Az Octatone poti nincs hatással a direkt gitár jelre.)

Ha a Boost lábkapcsolóval aktiváljuk a boost áramkört, a Boost tekerővel kezelhetjük az erősítés mértékét, vagyis előre beállíthatunk egy olyan boost szintet, ami szólónál megfelelő kiemelést biztosít.

Az Annihilator II – akárcsak elődje – a KHDK Custom Shop és horror-punk stílusban nyomuló gitáros, Doyle Wolfgang von Frankenstein együttműködése nyomán jött létre. Doyle a Misfits zenekarból és a saját nevét viselő Doyle formációból lehet ismerős. Az Annihilator II először egy limitált halloweeni kiadásban jelent meg 2022. október 31-én, összesen 250 példányban. Új csillogó kék színben még tíz effekt most elérhető az európai KHDK termékeket forgalmazó európai kereskedőknél eredetiséget igazoló bizonyítvánnyal és Doyle aláírásával ellátva. Tájékoztató ár: 161 000 Ft.

A KHDK termékek hazai és európai forgalmazója a Sound Service.