zenesz_logo.pngAz In Waves egy újabb limitált kiadású KHDK Custom Shop pedál, ami még idén márciusban jelent meg, de nagyon korlátozott darabszámban még elérhető néhány kereskedőnél.

Az In Waves a KHDK Electronics* és a floridai metal banda, a Trivium közös munkájának eredménye. Ez a második közös signature pedáljuk és a korábban szintén limitált kiadásban megjelent Ascendancy overdrive-ot követi. Az In Waves egy clean boost effekt, ami a nevét a Trivium 2011-es albumáról kapta. A KHDK úgy jellemzi, hogy a „legőrültebb clean boost, ami valaha készült.” A vizuálisan is izgalmas megjelenésű pedál vitathatatlanul a legkeményebb booster, amit a KHDK valaha készített.

KHDK2022 inWaves white angle 450x

Az In Waves alapeszköz lehet, ha Corey Beaulieu és Matt Heafy, a Trivium gitárosainak metal sound-ja a cél. Tulajdonképpen egy erőteljes EQ-előtti effekt, amit arra terveztek, hogy jól megküldje a gitárjelet mielőtt az még az erősítőbe jutna. Elég agresszív ahhoz, hogy bármilyen csöves erősítőből kihozza a maximumot, de közben 100%-os kontrollt biztosít hangzásunk alakításában. Nem overdrive-ról vagy torzítóról van szó, hanem az erősítőbe kerülő jel célzott „kondicionálásáról”.  Mindezt három potméterrel – Boost, Bass, Treble – és egy kétállású Tight kapcsolóval érhetjük el, ez utóbbival a mély hangokat tarthatjuk kordában, mélyebb hangolások és erősen feltekert gain esetén.

A Clean Boost lehet, hogy nem annyira feltűnő effekt, mint mondjuk egy fuzz pedál, de sok pedálboard titkos fegyvere lehet, főleg azért, mert jól használható EQ-t is tartalmaz és valóban segít megénekeltetni a gitárerősítőt.

 

 

A pedálokat Európában gyártották, tesztelték és eredetiséget igazoló bizonyítvánnyal kerül forgalomba, Beaulieu és Heafy aláírásával. Az In Waves true-byapass működésű és 9 vagy 18 V-os tápegységgel üzemeltethető. Az Waves by Trivium még elérhető néhány kiválasztott kereskedőnél Európában, így Németországban, Olaszországban, Franciaországban, Hollandiában, Nagy Britanniában, Lengyelországban, Dániában, Szlovákiában, tájékoztató ára 161 900 forint.

A hírt a KHDK európai forgalmazójától a Sound Service-től kaptuk.