zenesz_logo.png



A Sound Service European Music Distribution vette át az elsősorban effektpedáljairól híres olasz Foxgear, Gurus és Baroni márkák kizárólagos forgalmazását.

dettaglioanimazione 634

Foxgear

A Foxgear 2017-ben jött létre az akkor már több a mint 25 év tapasztalattal rendelkező, butik pedáljaival már komoly hírnévre szert tett tervező-fejlesztő Ugo Baroni és a kivételes üzleti sikereket elérő menedzser-disztribútor Chicco Bellini együttműködése nyomán. Bellini a Gurus márkát addigra már a zeneipar csúcsára segítette, és világszerte több, mint 40 országban forgalmazta. Minthogy Bellini zenész is, magas fokon műveli a zenész-igények termékké formálásának művészetét, és együtt dolgozik Baronival a közös termékek hangzásának és jellemzőinek finomhangolásán.

DOUBL 800x

Gurus

A Gurus brand olyan ikonikus effekt pedálok feltámasztására és mai igényeknek megfelelő frissítésére specializálódott, melyek beírták nevüket a rockzene történetébe. Meggyőző példa lehet a legendás Binson Echorec delay reinkarnációja az Echosex 3 pedál formájában, de megemlíthetjük a kétcsatornás DoubleDecker MkII csöves előerősítő pedált is, ami egy teljesen új, szabadalmazott overdrive áramkört alkalmaz az élethű, klasszikus brit Marshall hangzás előállításához. Ez persze csak két kiragadott példa a Gurus széles kínálatából, érdemes körülnézni a https://www.foxgeardistribution.com/gurus/ oldalon.

 

Baroni

A Baroni márka elsősorban csúcsminőségű, pedálformátumú erősítőket jelent, ilyen például a 120 W-ot leadó Doug Aldrich Signature Amp, de sorolhatnánk tovább a közepes árkategóriába tartozó kompakt pedálerősítőket, és a csúcskategóriát képviselő effektpedálokat, melyek most a Foxgear zászlaja alatt jelennek meg. 

A három márka minőségét olyan gitáros nagyságok nevei fémjelzik, mint például David Gilmore (Pink Floyd), Steve Lukather (Toto), Doug Aldrich (Whitesnake), Phil Campbell (Motörhead), Phil X (Bon Jovi) és Dan Spitz (Anthrax).

Minthogy a Foxgear és az alá tartozó Gurus és Baroni termékek kizárólagos forgalmazója a Sound Service lett, és ők hazánkban számos más világmárka disztribútorai is (ESP/LTD, Blackstar, Zoom, Focal stb.) hamarosan gyakrabban találkozhatunk a kiváló minőségű olasz Foxgear brand termékeivel idehaza.