zenesz_logo.png



A Line 6 folyamatosan együttműködik néhány kiválasztott európai Line 6 művésszel, hogy minél szélesebb kínálatú, inspiráló, letölthető preset álljon a gitárosok rendelkezésére.

Ezek a presetek ingyenesen letölthetők a Helix Floor, Helix LT és Helix Rack multieffektekre. Mindegyik presethez társul egy Performance videó, melyben a gitáros bemutatja az adott hangszínt, valamint egy úgynevezett Preset Walkthrough videó, amiben az láthatjuk, hogyan készült a Helix® Artist hangzás. Ez persze lehetőséget teremt arra is, hogy láthassuk, mennyire különböző módon közelítik meg az egyes gitárosok a saját presetjük elkészítését.

Szeptemberben például John Cordy és Andy Martongelli új hangzásaival bővült a Line6 Helix Artist Tone Collection, de azóta is számos különleges, izgalmas preset került fel az oldalra. Most összesen 24 videó közül válogathatunk.  Hónapok óta folyamatosan és rendszeresen osztanak meg új Helix® Artist preseteket ezen az oldalon, így érdemes időnként visszalátogatni és megnézni, hogy mivel bővült az oldal.

Kiemelnénk az említett John Cordy, valamint Ludovic Briand és Massimiliano Cona videóit, mindegyik különleges a maga módján és a harmadik művész arra is kiváló példával szolgál, hogy egy akusztikus gitár, amúgy remek hangjából mit lehet létrehozni.

 

 





 





 

 

Line 6 preset letöltés

Line 6 preset videók