zenesz_logo.pngKompakt méretű, nagymembrános, iOS és Android eszközökhöz használható kondenzátor mikrofont mutat be az IK Multimedia.

 

1017508_600.jpg

 

 

 

Már egy ideje jönnek a hírek az amerikai 2015-ös NAMM kiállításon debütáló hangszerekről, erősítőkről, effektekről és különféle egyéb eszközökről, kütyükröl. A mai napon megnyíló kiállítás, illetve az ott bemutatott újdonságok egy ideig ellátnak minket hírekkel.

 

IK Multimedia standján néhány órán belül mutatkozik be az új iRig Mic Studio kondenzátor mikrofon, amely kompatibilis Mac/PC, Android és iOS eszközökkel.

 

A kompakt méretű digitális kondenzátor mikrofont 1”-os, nagymembrános kardioid karakterisztikájú kapszulával látták el. A mikrofonon található USB porton keresztül iOS eszközökhöz és Androidos táblagépekhez, okostelefonokhoz csatlakozhatunk. (Az ehhez szükséges USB átalakító kábelek – USB/ Lightning és USB/OTG – tartozékok.)

 

irigmicstudio-black-comp-650.jpg

 

 

 

 

Az iRig Mic Studio-val zenészek, énekesek, producerek, vagy a műsorsugárzás területén dolgozók egy olyan nagymembrános, stúdióminőségű kondenzátor mikrofonhoz jutnak, ami könnyedén elfér a tenyerünkben.

 

Az azonnali felvételkészítés érdekében az iRig Mic Studio-hoz jól használható hangfelvevő alkalmazásokat kapunk. A VocaLive™ többsávos felvételre alkalmas, professzionális effektekkel ellátott alkalmazás. Az EZ Voice™ for iPhone iOS eszközkkel, az EZ Voice™ for Android, androidos készülékekkel történő egyszerű felvételkészítést tesz lehetővé. Az alkalmazáscsomag része az iRig® Recorder, amiből szintén létezik iOS és Android rendszerekhez alkalmas verzió.

 

Az iRig Mic Studio teljes mértékben kompatibilis számos, harmadik fél által gyártott alkalmazással, vagy programmal, mint pl. Cubasis, ProStudio Vocal FX, MultiTrack DAW stb. Szintén kompatibilis az Apple GarageBand és Logic Pro X appokkal, és az iOS Voice Memo-val is.

 

 

 

1017506_500.jpg

 

Specifikáció

 

Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz (-3 dB)
Maximális hangnyomás szint: 133 dB SPL
Érzékenység: 42 ± 3 dB @ 1 kHz (0 dB = 1 V/Pa)
Audio felbontás 24 bit/48 kHz
1/8”-os fejhallgató kimenet, külön hangerővel
Beépített gain control többszínű LED visszajelzővel
Méretek: 45 x 117 mm
Súly: 218 gramm
Színválaszték: fekete, ezüst

 

 

 

 

Az iRig Mic Studio mikrofont 1,5 méteres USB/ Lightning és USB/OTG átalakító kábelekkel, kengyellel, asztali állvánnyal és védő táskával szállítják, az ára 145 €.

 

További részletek: IK Multimedia