zenesz_logo.pngA PMC a 2015-ös NAMM Shown mutatja be Twotwo sorozata második aktív szubládáját, a Sub2-őt.

 

 2PMCtwotwosub2_700.jpg

 

 

Az egyesült királyságbeli PMC a világ vezető hangfalrendszer gyártói közé tartozik. Mind a professzionális monitorrendszerek, mind az otthoni audiofil hangrendszerek területén kimagasló minőségű eszközökkel látja el a zeneszerető közönséget, mintegy kitárva az ablakot a zenehallgató előtt, aki így tisztán, pontosan ismerheti meg a felvételt készítő művész eredeti elképzelését, szándékait.

 

A PMC bővíti a közeltéri aktív monitor sorozatának, a Twotwo-nak kínálatát az új Sub2 aktív mélyládával, amely a január végi kaliforniai NAMM Show-n fog bemutatkozni.

 

Elődjéhez, a Sub1-hez hasonlóan, a Twotwo Sub2 is aktív mélyláda, melyet arra terveztek, hogy otthoni és professzionális stúdiókban, közeltéri lehallgatási helyzetekben a legjobb minőségben erősítse a mély hangzást. A hosszúlöketű mélyhangszóró membránja szénszál és Nomex kombinációjából készült, (a méretekről egyelőre nincsenek adatok) a beépített D osztályú erősítő 400 wattot teljesít, a DSP technológián alapuló szűrők csodálatos basszus hangokat eredményeznek, elhanyagolható harmonikus torzítás mellett. A Sub2 mélyláda nagyszilárdságú, merevítőkkel ellátott doboza a nemkívánatos hang elszíneződést a hallhatóság szintje alá csökkenti. A PMC a szubláda frekvencia átvitelét 20-200 Hz között adja meg.

 

Mindezeken túl a Sub2 AES3 bemenettel is rendelkezik, melynek beépített, kiemelkedően jó minőségű konvertere digitális jelet is tud fogadni 32–192 kHz mintavételezési frekvenciák mellett. Két analóg, szimmetrikus sztereó XLR csatlakozó is található a mélynyomón. A digitális bemenet jele mind az analóg, mind a digitális kimeneteken megjelenik, lehetővé téve, hogy a szubládát felsőkategóriás DA konverterként használva a digitális forrásból származó jellel további analóg monitorokat hajtsunk meg. A jelforrás váltása a hátlapon elhelyezett kapcsoló segítségével történhet, parametrikus EQ van segítségünkre a mélyhangok helységhez történő hangolásában.

 

Az árról, és a forgalmazás időpontjáról még nincsenek információk. Bővebben hamarosan a PMC oldalán.