zenesz_logo.pngA Palmer effekt pedálja az autentikus rockabilly gitár hangra jellemző rövid ismétlő visszhangtól a gazdag térhangzásig bezárólag a klasszikus ’70-es évekbeli pedálok meleg vintage karakterét idézi.

 

 

A Palmer effekt pedálja az autentikus rockabilly gitár hangra jellemző rövid ismétlő visszhangtól a gazdag térhangzásig bezárólag a klasszikus ’70-es évekbeli pedálok meleg vintage karakterét idézi.  A TIME szabályzó maximálisan 360 ms késleltetést tesz lehetővé, a RATE és MIX szabályzók az ismétlések számát és a visszhang és direkt hang arányát állítja.

 

 

PEPDEL_1_500.jpg

 

 

Az effekt házát egy acéllapra építették, ami a pedál alsó és oldalsó részénél egy kicsit túlnyúlik a házon. (Az fenti képen jól látható.) Ez alapvetően nem rossz elképzelés, mert azáltal, hogy a kábelek nem a pedál oldalán, hanem a tetején (vagy hátlapján, nézőpont kérdése) csatlakoznak az effekthez, jobban védettek a véletlen rátaposás és egyéb fizikai behatások ellen. Ráadásul a túlnyúló fém alapon, a jack csatlakozók alatt, a két furat is található – úgy látszik gondoltak azokra is, akik pedálboardra szeretnék szerelni az effektet.

 

 

 

PEPDEL_3_500.jpg

 

 

A pedál strapabíró lábkapcsolója és tömör fém kezelőgombjai a durva taposást is jól viselik. A Pocket Delay 9 V-os elemmel, illetve hálózati adapterrel (pl.: Palmer PW9V) működik.

 

 

 

PEPDEL_2_250.jpg

 

 

Specifikáció 

 

Bemenetek száma: 1

Bemeneti csatlakozó: 6,3 mm-es jack

Bemeneti impedancia: 1 M Ohm

Kimenetek száma: 1

Kimeneti csatlakozó: 6,3 mm-es jack

Kimeneti impedancia: 100 kOhm

Saját zaj: -85 dB

Kezelőszervek: Time, Mix, Rate

Visszajelző: ki/bekapcsolás

Tápfeszültség: 9 V-os hálózati adapter, vagy elem

Áramfelvétel: 30 mA

Ház anyaga: acéllemez

Ház felülete: porfestett

Szélesség: 60 mm

Mélység: 100 mm

Magasság 55 mm

Ár: 12 573 Ft

A feltüntetett egységár az ÁFA-t tartalmazza (bruttó ár)

 

Hazai forgalmazó: Elimex Kft.