zenesz_logo.pngAki az idei Karácsonyra hangtechnikai berendezést szándékozik vásárolni, annak mindenképpen ajánlatos felkeresnie az Elimex webáruházát.

 

Aki az idei Karácsonyra hangtechnikai berendezést szándékozik vásárolni, annak mindenképpen ajánlatos felkeresnie az Elimex webáruházát. Ünnepi akcióikban az LD Systems DAVE és MAUI családja, a legnépszerűbb König & Meyer állványok, Klotz kábelek és még számos termék váltogatja egymást a Karácsony előtti időszakban.

 

Érdemes tehát folyamatosan követni a honlapukon megjelenő információkat, hogy az épp aktuális kedvezményekről időben értesülhessetek. Az alábbiakban professzionális állványokról és egy új, összecsukható szállítókocsiról esik szó.

 

 

 

Új Adam Hall szállítókocsi

 

 

as-ahporterxs-f3_350.jpg

Az Adam Hall Porter XS rendkívül kompakt és stabil összecsukható szállítókocsi. Kis méretének köszönhetően a Porter XS sokoldalúan használható és könnyedén húzható.  A kiváló minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a kocsi strapabíró és 30 kg-mal terhelhető.

 

Fogantyúja műanyagból készült, kétrészes toldata pedig alumínium. Rakodófelülete 23x23 cm-es, tengelytávja 22 cm, 75 mm átmérőjű kerekeken gurul. A mellékelt gumi rögzítőkkel a rakodás egyszerűen megoldható.

 

Részletes ismertető: AHPORTERXS

 

 

 

 

 

 

Adam Hall világítás állványok

 

 

 

A Cameo Light rohamosan bővülő választékához igazodva a már megszokott König & Meyer állványok mellett a kínálat Adam Hall világítás állványokkal bővült.

 

Az egyszerűbb, teleszkópos, egyenes vagy keresztrúddal kiegészíthető, különféle magasságú modellek mellett megjelentek a professzionális, emelőkarral ellátott verziók is. Ezeknél egy drótköteles/kurblis mechanizmus segít a lámpák megfelelő magasságba (akár 4 méterre) emelésében és többféle biztonsági megoldás garantálja a megbízható működést minden körülmények között.

 

Részletes ismertető: AS-S***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LD Systems hangfalállvány 

 

 

 

ls-ldsps16-f4_350.jpg

 

Az LD Systems saját márkanév alatt forgalomba hozott hangfalállványa elsősorban az LD hangfalak elhelyezését hivatott szolgálni, de természetesen bármely 16 mm-es állványhüvellyel rendelkező hangsugárzó alatt megállja a helyét.

Az LDSP16 masszív felépítésű, 25/30 mm átmérőjű acélcsövekből készült, 12 kg tömegű hangfalat képes biztonságosan megtartani és fekete színével bármely környezethez jól illeszkedik.

 

 

Részletes ismertető: LS-LDSPS16