zenesz_logo.pngA DigiTech legújabb effekt pedálja, a Mosaic segítségével bármilyen elektromos gitárból, vagy elektroakusztikus gitárból autentikus 12 húros gitárhangot varázsolhatunk elő.

Mosaic-Extreme-Left_lightbox_650.jpg

 

 

 

A DigiTech legújabb polifonikus effekt pedálja, a Mosaic segítségével bármilyen elektromos gitárból, vagy elektro-akusztikus gitárból autentikus 12 húros gitárhangot varázsolhatunk elő.

 

A DigiTech Mosaic lényege a polifonikus hangmagasság emelő és egy intelligens duplázó, amely virtuális húrokat ad a hangszerhez. A mély húroknál egy oktávval magasabb húrt, a magas húroknál, pedig duplázza a húrt. Önálló hangok és teljes akkordok is fényesen és polifonikus gazdagsággal szólalnak meg. A Mosaic kiegyenlített mély frekvencia átvitele és remek oktávemelője a 12 húros gitár hangjához megtévesztésig hasonló hangzást eredményez.

 

A pedálon két szabályzógomb található, a LEVEL gombbal a 12 húros effekt intenzitását, a TONE gombbal a hang fényességét, vagyis a magas frekvencia mértékét tudjuk állítani. A pedál természetesen true bypass működésű és 9 V-os adapterrel működik. (Elemmel a pedál nem üzemeltethető.)

 

A DigiTech Mosaic december végétől, vagy január elejétől lesz kapható, várható európai ára 166 EUR.

 

 

974517_350.jpg

 

 

Műszaki jellemzők

 

Bemenet: 6,3 mm aszimetrikus jack

Kimenet: 6,3 mm aszimetrikus jack

Szabályzók: Level, Tone

A/D/A Converter: 24 bit

Mintavételi frekvencia: 44,1 kHz

Tartozék: PS0913DC-02 tápegység, kezelési leírás

Súly: 0,16 kg

 

Bővebben: DigiTech